Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


VMware logo

VMware Workstation 11 este liderul de pe piaţa software-ului pentru virtualizare. Oferta companiei VMware în cazul software-ului Workstation include licenţele comerciale şi academice vândute sub forma licenţelor electronice (ESD).

 

În versiunea mai nouă Workstation permite crearea maşinilor chiar şi cu 16 procesoare virtuale şi 8 TB de memorie virtuală. Mai nouă este funcţia Easy Install, datorită căreia pornirea maşinilor virtuale pe calculatoarele cu cea mai nouă versiune a sistemelor Windows şi Linux este mult mai simplă. În comparaţie cu versiunile precedente ale programului a fost mărit până la 20 numărul maximal de reţele virtuale deservite.

 

Ca cele mai importante funcţionalităţi Workstation este considerată posibilitatea de creare a cloud pe propriul calculator, precum şi gestionarea platformei VMware vSphere în fiecare ediţie a acestui software. VMware Workstation 11 colaborează pe deplin cu sistemele Linux şi Windows, mai ales cu cel mai nou Windows 8.1. Pentru utilizatorii unor versiuni mai vechi VMware Workstation 9.x şi 10.x au fost pregătite actualizările pentru cea mai nouă versiune de software. 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-28%
-7%
-53%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere