0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!


VMware logo

Platforma VMware vSphere 6 este disponibilă - la fel ca şi majoritatea software-lor ale companiei VMware - în forma unor licenţe destinate pentru uz comercial sau în mediul academic. Pentru a adapta cât mai bine oferta la cerinţele clienţilor şi pentru a permite o scădere maximală a cheltuielilor de implementare a virtualizării la reţeaua IT compania VMware a pregătit pachete diferite de software vSphere.

 

Corespunzător pentru companiile mici cu buget limitat care vor să folosească avantajele virtualizării, este VM vSphere care include 3 licenţe şi serverul de gestionare vCenter pachetul VMware vSphere 6 Essentials în cadrul căruia cumpărătorul va obţine posibilitatea instalării platformei vSphere în cea mai noua versiune pe 3 servere fizice echipate maximal în 2 procesoare (nu există limite în ceea ce priveşte numărul de nuclee).

 

Pentru aplicaţiile mai exigente şi pentru organizaţiile mari, corespunzătoare vor fi pachetele VMware vSphere 6 Standard şi VMware vSphere 6 Enterprise.

 

Licenţele pentru VMware vSphere 6 sunt disponibile în afara pachetelor.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-2%
-28%
-70%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere