România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
  0
  Cerere de ofertă
  0,00 RON
  0
  Cos
  0,00 RON
  Încărcare...
  Încărcare...
  Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!
  VMware vSphere 6


  VMware logo

  Platforma VMware vSphere 6 este disponibilă - la fel ca şi majoritatea software-lor ale companiei VMware - în forma unor licenţe destinate pentru uz comercial sau în mediul academic. Pentru a adapta cât mai bine oferta la cerinţele clienţilor şi pentru a permite o scădere maximală a cheltuielilor de implementare a virtualizării la reţeaua IT compania VMware a pregătit pachete diferite de software vSphere.

   

  Corespunzător pentru companiile mici cu buget limitat care vor să folosească avantajele virtualizării, este VM vSphere care include 3 licenţe şi serverul de gestionare vCenter pachetul VMware vSphere 6 Essentials în cadrul căruia cumpărătorul va obţine posibilitatea instalării platformei vSphere în cea mai noua versiune pe 3 servere fizice echipate maximal în 2 procesoare (nu există limite în ceea ce priveşte numărul de nuclee).

   

  Pentru aplicaţiile mai exigente şi pentru organizaţiile mari, corespunzătoare vor fi pachetele VMware vSphere 6 Standard şi VMware vSphere 6 Enterprise.

   

  Licenţele pentru VMware vSphere 6 sunt disponibile în afara pachetelor.

  Promoţii actuale:
  -13%
  -63%
  Păstrați legătura!
  Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.

  Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.

  Adresa e-mail este validă.
  Această adresă E-mail este deja confirmată.
  Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
  Vă mulțumim!
  Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
  Parteneriate
  Metode de plată
  Metode de trimitere
  EBA National Winner Banner