Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


VMware logo

Platforma VMware vSphere 6 este disponibilă - la fel ca şi majoritatea software-lor ale companiei VMware - în forma unor licenţe destinate pentru uz comercial sau în mediul academic. Pentru a adapta cât mai bine oferta la cerinţele clienţilor şi pentru a permite o scădere maximală a cheltuielilor de implementare a virtualizării la reţeaua IT compania VMware a pregătit pachete diferite de software vSphere.

 

Corespunzător pentru companiile mici cu buget limitat care vor să folosească avantajele virtualizării, este VM vSphere care include 3 licenţe şi serverul de gestionare vCenter pachetul VMware vSphere 6 Essentials în cadrul căruia cumpărătorul va obţine posibilitatea instalării platformei vSphere în cea mai noua versiune pe 3 servere fizice echipate maximal în 2 procesoare (nu există limite în ceea ce priveşte numărul de nuclee).

 

Pentru aplicaţiile mai exigente şi pentru organizaţiile mari, corespunzătoare vor fi pachetele VMware vSphere 6 Standard şi VMware vSphere 6 Enterprise.

 

Licenţele pentru VMware vSphere 6 sunt disponibile în afara pachetelor.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-61%
-29%
-71%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere