Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


VMware logo

Platforma VMware vSphere 6 este disponibilă - la fel ca şi majoritatea software-lor ale companiei VMware - în forma unor licenţe destinate pentru uz comercial sau în mediul academic. Pentru a adapta cât mai bine oferta la cerinţele clienţilor şi pentru a permite o scădere maximală a cheltuielilor de implementare a virtualizării la reţeaua IT compania VMware a pregătit pachete diferite de software vSphere.

 

Corespunzător pentru companiile mici cu buget limitat care vor să folosească avantajele virtualizării, este VM vSphere care include 3 licenţe şi serverul de gestionare vCenter pachetul VMware vSphere 6 Essentials în cadrul căruia cumpărătorul va obţine posibilitatea instalării platformei vSphere în cea mai noua versiune pe 3 servere fizice echipate maximal în 2 procesoare (nu există limite în ceea ce priveşte numărul de nuclee).

 

Pentru aplicaţiile mai exigente şi pentru organizaţiile mari, corespunzătoare vor fi pachetele VMware vSphere 6 Standard şi VMware vSphere 6 Enterprise.

 

Licenţele pentru VMware vSphere 6 sunt disponibile în afara pachetelor.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-64%
-67%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere