Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


VMware logo

Software-ul VMware Fusion la fel ca şi VMware Workstation este o soluţie destinată pentru crearea şi operarea într-un mediu a maşinilor virtuale, totuşi este îndreptată către utilizatorii calculatoarelor Mac care operează în sistemul Mac OS X.

 

Datorită folosirii VMware Fusion este posibilă o creare simplă a maşinilor virtuale cu sistemele de operare competitive precum Microsoft Windows şi Linux. Datorită utilizării acestei soluţii, este posibilă operarea cu software şi aplicaţie care nu sunt deservite de OS X.

 

Extinderea funcţionalităţii VMware Fusion permite o configurare individuală a maşinilor virtuale – atribuirea numărului dorit de nuclee a procesorului şi a altor resurse ale echipamentului. Permite păstrarea unei scalabilităţii complete a echipamentului utilizat.

 

Cea mai nouă versiune a software-lui este VMware Fusion 6 Professional Edition pentru care sunt licenţele comerciale şi academice. Pentru utilizatorii versiunilor mai vechi Fusion 4.x, 5.x i 5.x Pro sunt disponibile actualizările la un preţ atractiv pentru versiunea actuală a software-lui.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-61%
-18%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere