0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cumpărați licență Enterprise, plătiți pentru standard*Economisiți până la 50%!
Veeam Backup & Replication garantează o protecție de înalt nivel a datelor pentru companii.Asigurați funcționarea fără probleme a companiei dumneavoastră la jumătate de preț!
Controlul mai multor medii de backupRecuperare instantanee a datelor, de la mașini virtuale la fișiere uniceMonitorizare în timp real, rapoarte și alarme
Oferta este valabilă numai până la data de 31 martie 2019!Contactați-ne astăzi!
Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
* Reducerea se aplică doar licențelor selectate pe durata de viață: Veeam Backup Essential, Veeam Backup & Replication sau Veeam Availablity Suite, împreună cu asistență tehnică la nivel de întreprindere timp de 2 ani.


Veeam logo

Activitățile companiei Veeam sunt axate pe soluţii care permit întreprinderilor să lucreze în permanenţă pe tot parcursul anului - 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână (aşa numitul, Always-On Business). Abordând provocările legate de nevoile în creștere ale clienților, producătorul  a creat un nou segment de piață. Prin sprijinirea dezvoltării dinamice și ținând pasul cu realitățile în schimbare rapidă din lume a celor mai noi tehnologii, îţi extinde în mod constant oferta și cercul de utilizatori.

Datorită procesului rapid de recuperare, riscului scăzut de pierdere de date și de protecție completă, mediul este utilizat în mod optim, asigurând buna funcționare și utilizarea la maximum a potențialului de resurse.

Veeam Availability Suite cu Veeam Backup&Replication, bazat pe tehnologia de virtualizare, tehnologiei de stocare şi nor,  îndeplineşte sarcinile atribuite mai rapid, reduce la minimum riscurile și permite economisirea de capital și costurile de funcționare.

Scopul companiei este de a acoperi deficitul de disponibilitate, la care companiile serioase nu își pot permite. Vizualizarea permanentă a serviciilor și aplicațiilor este esențială, şi are influenţă asupra continuităţii afacerii. Se întâmplă că departamentele IT lucrează ore în şir asupra repornirii sau recuperării aplicaţiilor. O astfel de situație din perspectiva utilizatorilor și angajaților este inacceptabilă. Lipsa prelungită a accesului la resurse paralizează munca şi oprește dezvoltarea, precum și are un impact direct asupra numărului de clienți.

Centrele de date modernizate, pe baza vitezei de memorie, virtualizare, precum și un număr de alte tehnologii,  sunt capabile să obţină parametri PRO şi RTO în aproximativ 15 minute. Astfel, companiile nu trebuie să îşi facă griji cu privire la întârzieri sau orice probleme care rezultă din nefuncționarea neplanificată și creșterea rapidă a cantităţii de date.

Compania Veeam a fost înființată în anul 2006. Sediul central este situat în Baar, Elveția, iar ramurile sunt împrăștiate în întreaga lume. Produsele acesteia sunt destul de populare. Aceasta are în prezent 27 000 de ProPartneri și peste 121 500 de clienți.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-28%
-64%
-48%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere