Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Un element important a sistemului UniFi Enterprise este oferta telefoniei VoIP. Telefoane UniFi VoIP Phone sunt smartphone de birou echipate cu un afişaj cu unghi larg de înaltă calitate, concepute pentru a uşura la maxim comunicare şi organizare, sporind astfel productivitatea utilizatorilor. Toate telefoanele funcţionează pe sistemul popular de operare Android, oferind posibilitatea de a folosi multele aplicaţii exterioare, mărind funcţionalitatea lor.

 

Oferta Ubiquiti cuprinde 3 telefoane moderne VoIP – modelele UVP, UVP-PRO şi UVP-Executive.

 

UVP este est modelul de bază cu afişaj tactil color de 5-inch. În modelul UVP-Pro se găseşte o cameră video suplimentară, conexiune cu Wi-Fi precum şi posibilitatea de folosire a tehnologiei Bluetooth. Modelul din clasa de vârf al acestei serii este telefonul UVP-Executive, care oferă un afişaj mai mare, de 7 inch, orientat orizontal, destinat în primul rând pentru desfăşurarea apelurilor video şi teleconferinţe. Telefonul este echipat de asemenea în sistem stereo de înaltă calitate.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-77%
-48%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere