România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
  0
  Cerere de ofertă
  0,00 RON
  0
  Cos
  0,00 RON
  Încărcare...
  Încărcare...
  Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!
  UniFi Voip


  Ubiquiti logo

  Un element important a sistemului UniFi Enterprise este oferta telefoniei VoIP. Telefoane UniFi VoIP Phone sunt smartphone de birou echipate cu un afişaj cu unghi larg de înaltă calitate, concepute pentru a uşura la maxim comunicare şi organizare, sporind astfel productivitatea utilizatorilor. Toate telefoanele funcţionează pe sistemul popular de operare Android, oferind posibilitatea de a folosi multele aplicaţii exterioare, mărind funcţionalitatea lor.

   

  Oferta Ubiquiti cuprinde 3 telefoane moderne VoIP – modelele UVP, UVP-PRO şi UVP-Executive.

   

  UVP este est modelul de bază cu afişaj tactil color de 5-inch. În modelul UVP-Pro se găseşte o cameră video suplimentară, conexiune cu Wi-Fi precum şi posibilitatea de folosire a tehnologiei Bluetooth. Modelul din clasa de vârf al acestei serii este telefonul UVP-Executive, care oferă un afişaj mai mare, de 7 inch, orientat orizontal, destinat în primul rând pentru desfăşurarea apelurilor video şi teleconferinţe. Telefonul este echipat de asemenea în sistem stereo de înaltă calitate.

   

  Promoţii actuale:
  -53%
  -13%
  Păstrați legătura!
  Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.

  Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.

  Adresa e-mail este validă.
  Această adresă E-mail este deja confirmată.
  Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
  Vă mulțumim!
  Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
  Parteneriate
  Metode de plată
  Metode de trimitere
  EBA National Winner Banner