Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Compania Ubiquiti oferă soluţii complexe din domeniul de monitorizare sub forma sistemului creat de către echipamentul din seria AirCam deservite de software-ul AirVision. Familia camerelor pentru monitorizare şi a accesoriilor AirCam permit monitorizarea interioarelor din clădiri precum şi a spaţiilor libere. Baza sistemului este camera airCam, iar oferta este completată cu o cameră cu unchi mare AirCam Dome precum şi AirCam Mini destinată pentru a fi utilizată în birouri.

 

Toate tipurile de camere din seria AirCam oferă înregistrarea imaginilor de calitate înaltă 720p şi cu o viteză de 30 cadre pe secundă, a cărui rezultat este o previzualizare cursivă a spaţiilor monitorizate.

 

Imaginea înregistrată pe cameră poate fi stocată în dispozitivul de înregistrare AirVision NVR echipat în hard disk cu o capacitate de 500GB, ceea ce corespunde cu 400 de ore înregistrate la o rezoluţie de 720p. AirVision NVR este un echipament de tip plug-and-play cu software-ul pre-instalat AirVision datorită acestui fapt este gata de funcţionare după cuplare şi o scurtă configurare.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-24%
-76%
-83%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere