0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Compania Ubiquiti oferă soluţii complexe din domeniul de monitorizare sub forma sistemului creat de către echipamentul din seria AirCam deservite de software-ul AirVision. Familia camerelor pentru monitorizare şi a accesoriilor AirCam permit monitorizarea interioarelor din clădiri precum şi a spaţiilor libere. Baza sistemului este camera airCam, iar oferta este completată cu o cameră cu unchi mare AirCam Dome precum şi AirCam Mini destinată pentru a fi utilizată în birouri.

 

Toate tipurile de camere din seria AirCam oferă înregistrarea imaginilor de calitate înaltă 720p şi cu o viteză de 30 cadre pe secundă, a cărui rezultat este o previzualizare cursivă a spaţiilor monitorizate.

 

Imaginea înregistrată pe cameră poate fi stocată în dispozitivul de înregistrare AirVision NVR echipat în hard disk cu o capacitate de 500GB, ceea ce corespunde cu 400 de ore înregistrate la o rezoluţie de 720p. AirVision NVR este un echipament de tip plug-and-play cu software-ul pre-instalat AirVision datorită acestui fapt este gata de funcţionare după cuplare şi o scurtă configurare.

 

Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-14%
-49%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere