Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logoUniFi este un sistem WiFi revoluţionar caracterizat prin scalabilitate nelimitată şi cea mai mare clasă de performanţă la preţuri atractive. Configurarea uşoară, optimizarea funcţionării şi o gestionare efectivă cu reţeaua o asigură software-ul UniFI de înaltă clasă.

 

În echipamentele UniFI Enterprise WiFi System a fost folosită cea mai nouă tehnologie WiFi 802.11ac MIMO, care permite obţinerea unui transfer de date foarte rapid la distanţe mari – chiar şi până la 200 metri fără a se micşora performanţa. Această caracteristică, îmbinată cu scalabilitatea nelimitată a sistemului permite crearea unei reţele WiFi care acoperă o suprafaţă de orice dimensiune, care va include clădiri, chiar şi celor mai mari companii şi universităţi.

 

Oferta Ubiquiti din domeniul soluţiilor WiFi include punctele de acces destinate pentru funcţionarea în încăperi precum şi în spaţiile libere. Viteza maximă de transfer a datelor în tehnologia 2,4 GHz este de 450 MB/s, iar în 5 GHz până la 1,3 GB/s. Cel mai nou model printre punctele de acces este UniFI AP-AC.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-58%
-17%
-87%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere