Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Ubiquiti UniFi Security Gateway extinde oferta sistemului UniFi Enterprise cu soluţii compatibile în domeniul de routing şi siguranţă. Dispozitive mici şi elegant îmbină caracteristici de securitate avansată şi tehnologie eficientă de routing, care permite transmiterea de până la un milion de pachete pe secundă.

 

Dispozitivul este echipat în 3 porturi Ethernet şi este complet compatibil cu UniFi controlor v4.x. Carcasa a fost proiectată în aşa mod, încât să se evite necesitatea instalării unui sistem de răcire şi pentru a asigura funcţionare silenţioasă.

 

Seria UniFi Enterprise include, de asemenea, un comutator dedicat Ubiquiti Unifi Schimba, accesibil în 4 modele – de 24 de porturi 250W şi 500W şi echipate în 48 de porturi 500W şi 750W.

 

Comutatoarele acestea implicit detectează dispozitive 802.3af / astfel încât în mod automat folosesc PoE. În mod asemănător ca, şi în cazul USG precum şi celorlalte dispozitive din seria UniFi Enterprise pentru gestionarea cu switch-urile serveşte software-ul UniFi Controller, care permite o punere uşoară în aplicare şi funcţionare ulterioară a reţelelor.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-27%
-29%
-10%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere