România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
  0
  Cerere de ofertă
  0,00 RON
  0
  Cos
  0,00 RON
  Încărcare...
  Încărcare...
  Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!


  Ubiquiti logo

  Ubiquiti UniFi Security Gateway extinde oferta sistemului UniFi Enterprise cu soluţii compatibile în domeniul de routing şi siguranţă. Dispozitive mici şi elegant îmbină caracteristici de securitate avansată şi tehnologie eficientă de routing, care permite transmiterea de până la un milion de pachete pe secundă.

   

  Dispozitivul este echipat în 3 porturi Ethernet şi este complet compatibil cu UniFi controlor v4.x. Carcasa a fost proiectată în aşa mod, încât să se evite necesitatea instalării unui sistem de răcire şi pentru a asigura funcţionare silenţioasă.

   

  Seria UniFi Enterprise include, de asemenea, un comutator dedicat Ubiquiti Unifi Schimba, accesibil în 4 modele – de 24 de porturi 250W şi 500W şi echipate în 48 de porturi 500W şi 750W.

   

  Comutatoarele acestea implicit detectează dispozitive 802.3af / astfel încât în mod automat folosesc PoE. În mod asemănător ca, şi în cazul USG precum şi celorlalte dispozitive din seria UniFi Enterprise pentru gestionarea cu switch-urile serveşte software-ul UniFi Controller, care permite o punere uşoară în aplicare şi funcţionare ulterioară a reţelelor.

   

  Promoţii actuale:
  Păstrați legătura!
  Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
  Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
  Adresa e-mail este validă.
  Această adresă E-mail este deja confirmată.
  Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
  Vă mulțumim!
  Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
  Parteneriate
  Metode de plată
  Metode de trimitere