0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


sunMAX –  sistem solar inovator de la Ubiquiti

Categoria sunMAX cuprinde soluțiile solare avansate care elimină cu succes problemele legate de utilizarea tehnologiei solare. Având în vedere faptul, că dezvoltarea dinamică a pieţei de energie solară obligă companiile să-și dezvolte continuu oferta, producătorul ș-a concentrat asupra dispozitivelor care anticipează nevoile clienților.

Echipament și programe funcționale

Setul este format din soluții hardware și software. Utilizarea echipamentului oferit - în afara economiei și posibilităţii de utilizare a celor mai moderne tehnologii - este  asociată, de asemenea, cu o instalare simplificată, performanțe optime prin utilizarea microinvertoarelor, instalare intuitivă și un set de componente integrate. Datorită unui software dedicat sunMAX operarea și configurarea sistemului nu cauzează nici un fel de probleme. Utilizatorii pot profita, de asemenea, de instrumente mobile care facilitează instalarea și  care permit un control de la distanţă.

Confort și intuitivitate

Soluţia completă sunMAX se remarcă prin simplitatea de utilizare și siguranţă. Seturile de montaj sunt disponibile pentru diverse tipuri de acoperișuri. Grație scalabilității lor, sunt perfecte atât pentru instalaţii mici cât și complexe.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-15%
-50%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere