Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


sunMAX –  sistem solar inovator de la Ubiquiti

Categoria sunMAX cuprinde soluțiile solare avansate care elimină cu succes problemele legate de utilizarea tehnologiei solare. Având în vedere faptul, că dezvoltarea dinamică a pieţei de energie solară obligă companiile să-și dezvolte continuu oferta, producătorul ș-a concentrat asupra dispozitivelor care anticipează nevoile clienților.

Echipament și programe funcționale

Setul este format din soluții hardware și software. Utilizarea echipamentului oferit - în afara economiei și posibilităţii de utilizare a celor mai moderne tehnologii - este  asociată, de asemenea, cu o instalare simplificată, performanțe optime prin utilizarea microinvertoarelor, instalare intuitivă și un set de componente integrate. Datorită unui software dedicat sunMAX operarea și configurarea sistemului nu cauzează nici un fel de probleme. Utilizatorii pot profita, de asemenea, de instrumente mobile care facilitează instalarea și  care permit un control de la distanţă.

Confort și intuitivitate

Soluţia completă sunMAX se remarcă prin simplitatea de utilizare și siguranţă. Seturile de montaj sunt disponibile pentru diverse tipuri de acoperișuri. Grație scalabilității lor, sunt perfecte atât pentru instalaţii mici cât și complexe.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-15%
-18%
-85%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere