Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Familia produselor mFI include soluţii inovatoare din domeniul echipamentelor şi software, care creează împreună un sistem de comunicaţii între echipamente, a căror scop este programarea şi automatizarea sarcinilor definite. Printre aplicaţiile sistemului mFI putem aminti pornirea automată a ventilatoarelor când temperatura din încăpere depăşeşte pragul stabilit sau oprirea iluminării în încăpere după ce a fost detectată mişcarea.

 

Echipamentele incluse în sistemul mFI sunt împărţite în 3 serii de produse. mPort sunt elementele răspunzătoare cu cuplarea echipamentelor exterioare şi de sistem la reţelele mFI care deservesc tehnologia WiFi precum şi Ethernet. mSensor include toţi senzorii, printre care cei destinaţi pentru montarea pe pereţi şi tavane, senzori de mişcare, senzori de temperatură sau senzori de la uşi. mPower este echipamentul care uneşte funcţionalitatea şipcii de alimentare, monitorul de gestionare a consumului de energie, precum şi asigurarea cuplării cu reţeaua.

 

Întregul sistem este gestionat de către software-ul dedicat UniFI.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-28%
-15%
-35%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere