Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Seria Edgemax sunt routere şi switch-uri Ubiquiti care se bucură de o mare popularitate, şi renume ca elemente ale infrastructurii de reţea folosite în peste 100 de ţări din lume. Seria EdgeMax include 4 routere destinate pentru diferitele necesităţi al clienţilor precum şi switch-urile EdgeSwitch.

 

EdgeRouter Lite este primul echipament de acest tip din lume, care deserveşte peste un milion de pachete pe secundă şi care costă mai puţin de 100$. Routerul este echipat în procesorul Dual-Core MIPS64, memorie interioară cu o capacitate de 2GB precum şi 512 MB memorie RAM DDR2 – parametri fac că este o alegere economică pentru companiile mici şi mijloci, precum şi în reţelele folosite pentru comunicarea de bază şi schimbul de date.

 

EdgeRouter PoE este echipat în switch încorporat şi 5 porturi configurate PoE, echipament destinat pentru aplicaţii mult mai avansate din mediul afacerilor.

 

EdgeRouter şi EdgeRouter PRO cele mai bune poziţii din oferta de routere Ubiquiti. Ambele echipamente au fost echipate în 8 porturi şi cu posibilitatea de a fi montate în dulapurile şi rafturile rack. Deservirea a peste 2 milioane de pachete pe secundă şi o viteză de 8Gbps pentru pachetele de 512-biţi, garantează o performanţă şi circulaţie necesară în cel mai exigent mediu IT.

 

Switch-urile sunt unul dintre elementele cheie a infrastructurii de reţea de care a ţinut minte compania Ubiquiti proiectând oferta EdgeSwitch. Comutatoarele aceste oferă o performanţă unică în categoria de capacitate, rezistenţă şi fiabilitate. Capacitatea modelelor de 24 de porturi poate fi de până la 26 Gbps în timp ce de 48 de porturi chiar şi până la 70 Gbps.

 

Seria EdgeSwitch cuprinde modelele echipate în 24 de porturi – 250W şi 500W, precum şi 48 de porturi 500W şi 750W.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-64%
-35%
-15%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere