Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Ubiquitu airMAX este o gamă largă de echipamente şi soluţii din domeniul accesului fără fir la reţea. Echipamentele din această familie de produse sunt utilizate în întreaga lume de către mulţi furnizori de servicii Internet pentru a oferi un acces de mare viteză şi disponibilitatea reţelei, chiar şi în cele mai dificile din punct de vedere logistic zone de vizualizare.

 

Din partea hardware-ului AirMax include produse din seria Rocket Bullet M, NanoStation M, PowrBridge M, NanoBeam M, Nano Podul M, AirGrid M, airGateway, PicoStation M precum şi antenele Omni, Sector, RocketDish şi Yagi - această ofertă reprezintă garanţia scalabilităţii proiectate folosind produsele Ubiquiti web.

 

Funcţionarea reţelei create cu ajutorul celor mai bune echipamente este supravegheată software-ul dedicat airOS V. Este intuitiv şi uşor de deservit, echipat în multe funcţii avansate, interfaţă profesional pentru gestionarea chiar şi a celor mai extinse reţele fără fir.

 

Oferta AirMax este completată de echipamente suplimentare precum switch-urile foarte eficiente din seria TOUGHSwitch, adaptoarele POE precum şi cablajul care se caracterizează prin cei mai buni parametrii.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-77%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere