Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Ubiquitu airMAX este o gamă largă de echipamente şi soluţii din domeniul accesului fără fir la reţea. Echipamentele din această familie de produse sunt utilizate în întreaga lume de către mulţi furnizori de servicii Internet pentru a oferi un acces de mare viteză şi disponibilitatea reţelei, chiar şi în cele mai dificile din punct de vedere logistic zone de vizualizare.

 

Din partea hardware-ului AirMax include produse din seria Rocket Bullet M, NanoStation M, PowrBridge M, NanoBeam M, Nano Podul M, AirGrid M, airGateway, PicoStation M precum şi antenele Omni, Sector, RocketDish şi Yagi - această ofertă reprezintă garanţia scalabilităţii proiectate folosind produsele Ubiquiti web.

 

Funcţionarea reţelei create cu ajutorul celor mai bune echipamente este supravegheată software-ul dedicat airOS V. Este intuitiv şi uşor de deservit, echipat în multe funcţii avansate, interfaţă profesional pentru gestionarea chiar şi a celor mai extinse reţele fără fir.

 

Oferta AirMax este completată de echipamente suplimentare precum switch-urile foarte eficiente din seria TOUGHSwitch, adaptoarele POE precum şi cablajul care se caracterizează prin cei mai buni parametrii.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-50%
-10%
-69%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere