Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

AirFiber este un sistem de antene de înaltă clasă pentru transmiterile prin internet fără fir la distanţe mari, destinate pentru utilizarea de către furnizorii de internet şi alte obiecte din branşa IT. AirFiber 5 funcţionând pe banda de 5 GHz şi permite la un transfer cu o viteză până la 1 GB/s. Datorită tehnologiei inovatoare Ubiquiti eXtended Range are o rază de acţiune de până la 100km. Antenele sunt alimentate prin intermediul reţelei Ethernet. Un avantaj important este rezistenţa mare la condiţiile meteorologice nefavorabile - echipamentul poate funcţiona la temperaturi de la -40 la +55 grade Celsius şi poate rezista la viteze de vânt de până la 200 kilometri pe oră.

 

Cea mai modernă soluţie din oferta Ubiquiti este airFiber24 echipat într-un sistem dublu de antene autonom 2x2 MIMO care operează pe o bandă de 24 GHz cu licenţă gratuită în FDD precum şi HDD. Raza de acţiune a antenelor airFiber24 este de peste 13 kilometri, iar viteza de transfer a datelor poate ajunge până la 1,4 GB/s. Echipamentul poate fi instalat uşor şi poate fi montat cu uşurinţă numai de o singură persoană. Receptoarele integrate GPS evaluează automat poziţia şi unchiul necesar pentru poziţionarea echipamentului.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-18%
-7%
-32%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere