Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Ubiquiti logo

Complet compatibile cu toate echipamentele, executate din materiale de cea mai mare calitate şi cuprinse de garanţie accesoriile din oferta Ubiquiti asigură cei mai buni parametri de operare a elementelor principale a infrastructurii de reţea. TOUGHCable care îndeplinesc cele mai cele mai înalte standarde a cablelor destinate pentru operarea cu echipamentele Ubiquiti. Asigură o protecţie eficientă împotriva descărcărilor electrostatice, care este cea mai frecventă cauză a deteriorării echipamentelor electronice.

 

Ubiquiti Airmax Universal Mounting Bracket (UBAM) care permit la o elasticitate şi confort în montarea elementelor infrastructurii de reţea care se găsesc în exteriorul clădirilor. Interesul utilizatorilor pentru echipamentele din seria NanoStation ar trebui să o trezească mânerul Nanostation Window/Wall Mount care permite montarea pe pereţi şi ferestre.

 

O ofertă variabilă a cablurilor şi legăturilor care funcţionează în tehnologia Power over Ethernet permite la o configurare elastică şi amplasare a elementelor de infrastructură, garantând în acelaşi timp o eficienţă de energie şi control asupra fiecărui echipament din reţea.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-50%
-64%
-10%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere