Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Echipament de reţea
+40 (31) 228 83 30

Servere, storage, backup
+40 (31) 228 83 40

Microsoft
+40 (31) 228 83 11

Securitate
+40 (31) 228 83 12

Virtualizare
+40 (31) 228 83 14

Alimentare de avarie
+40 (31) 228 83 26
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


TP-LINK Logo

TP-Link oferă soluții de rețea pentru sectoarele SOHO și SMB și produse WLAN. Activitatea globală a companiei cuprinde peste 120 de țări. Datorită popularității imense este unul dintre cei mai competitivi furnizori din lume. Prin îmbunătăţirea ofertei, în permanenţă îşi măreşte acţiunile pe piaţă.

Calitatea reprezentată de marcă a fost recunoscută cu numeroase premii în domeniul dispozitivelor fără fir. Combinarea departamentului  de cercetare și dezvoltare, producției de cea mai înaltă calitate și de gestionare eficientă le-a adus distincții , printre altele, în ceea ce privește routerele, ADSL, switch-uri, emițătoare și plăci de rețea.

În cadrul ofertei producătorului veţi găsi, printre altele, puncte de acces, routere, switch-uri şi convertoare. Tehnologiile care sunt folosite de companie perfecţionează utilizarea rețelelor de calculatoare, oferind conexiuni rapide și stabile. Prin furnizarea de produse utilizate în aplicațiile SOHO permite obţinerea unei raze de acţiune dorite a transmisiei, satisfăcând chiar și cele mai înalte cerințe ale utilizatorilor.

Modelele care se bucură de cea mai mare popularitate sunt media converter MC200CM, switch cu 8 porturi PoE TL-SF1008P TL-SF1008P, modulul MiniGBIC TL-SM311LM, switch-ul Smart cu 48 de proturi Gb şi 4 sloturi SFP TL-SG2452, switch-ul de gestionare L2 JetStream cu 24 porturi Gb, 4 sloturi combo SFP TL-SG3424 şi router cu bandă lată cu echilibrarea sarcinii benzii TL-R480T+.

Compania a luat fiinţă în anul 1996 în Shenzhen, China. A fost înfiinţată de fraţii Zhao Jianjun şi Zhao Jiaxing. Denumirea acesteia provine de la „twisted pair link”, un tip de cablu, care în Polonia se numeşte perechi de fire răsucite.

Forța motrice a producătorului o reprezintă inginerii cu experiență, absolvenți ai celor mai bune universități din China, cu ani de experiență în cercetare și dezvoltare. În scopul de a îndeplini cerințele stricte supraveghează ciclul de viață complet - de la proiectare, la prototipuri de testare, până la producție și suport tehnic.

În prezent, TP-Link are sucursalele în străinătate, printre altele,  în Australia, Hong Kong, India, Polonia, Rusia și Statele Unite.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Select your location
We have prepared our store in your language and currency www.senetic.com
Check all our websites.
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-76%
-28%
-25%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere