România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
  0
  Cerere de ofertă
  0,00 RON
  0
  Cos
  0,00 RON
  Încărcare...
  Încărcare...
  Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!


  Symantec logo

  Printre produsele care se bucură de o mare recunoştinţă printre clienţii de afaceri sunt aplicaţiile fiabile din familia Backup and Recovery, software necesar pentru o strategie gândită a protecţiei de date şi pregătirea companiei pentru situaţiile critice.

   

  Backup Exec este un instrument care asigură soluţii solide, funcţionale şi elastice din domeniul creări copiilor şi recuperarea datelor, care permit protejarea întregii infrastructuri – în mediul virtual precum şi în cel fizic.

   

  Software-ul dedicat pentru protejarea reţelelor virtuale de tip backup and recovery este aplicaţia Backup Exec V-Ray Edition. Aceasta permite la o reducere clasică a timpului necesar pentru a restaura sistemul şi accesul la date după un eşec; deserveşte un număr individual de maşini virtuale.

   

  Cu gândul la întreprinderile mici, care nu au nevoie de software-ul Backup Exec pe deplin extins, compania Symantec a pregătit o ediţie la un preţ atractiv şi pe deplin funcţională Backup Exec Small Business, datorită căreia fiecare întreprindere poate la un preţ mic să implementeze politica de protecţie a datelor.

   

  Promoţii actuale:
  Păstrați legătura!
  Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
  Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
  Adresa e-mail este validă.
  Această adresă E-mail este deja confirmată.
  Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
  Vă mulțumim!
  Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
  Parteneriate
  Metode de plată
  Metode de trimitere