România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
  0
  Cerere de ofertă
  0,00 RON
  0
  Cos
  0,00 RON
  Încărcare...
  Încărcare...
  Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Messaging Gateway


  Symantec logo

  Program de licenţiere a software-ului pentru academii şi învăţământ, permite simplificarea procedurii de achiziţionare şi asigură clienţilor condiţii atractive de preţ şi sprijin tehnic.

   

  O ofertă extinsă de produse şi posibilitatea de a achiziţiona licenţa sub formă de abonament, migrări sau licenţe pe o durată de timp nedeterminată, permite fiecărui client să-şi aleagă varianta corespunzătoare. Licenţele pe abonament sunt reînnoite în fiecare an, iar clientul de fiecare dată primeşte reduceri din ce în ce mai mari, de acea poate micşora cheltuielile pentru software ne angajându-se pe un termen mai lung.

   

  Printre produsele cel mai des alese putem distinge aplicaţiile din seria Backup Exec, System Recovery, Mail Security, Endpoint Protection, precum şi pachetul Protection Suite care asigură o protecţie deplină, disponibil în ediţiile Small business precum şi Enterprise.

   

  Programul poate fi utilizat de toate organizaţiile care operează în scopuri educaţionale, şcoli, universităţile de stat precum şi cele private, a căror statut a fost confirmat de organele de administraţie şi de stat competente şi care au îndeplinit cerinţele de calificare pentru program.

   

  Promoţii actuale:
  Păstrați legătura!
  Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.

  Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.

  Adresa e-mail este validă.
  Această adresă E-mail este deja confirmată.
  Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
  Vă mulțumim!
  Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
  Parteneriate
  Metode de plată
  Metode de trimitere
  EBA National Winner Banner