Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Symantec logo

Compania a fost fondată în anii 1980, care în special s-a concentrat pe software pentru calculatoare în special soluţii de securitate şi management al bazelor de date. Această companie intenţională, cariera în industria IT a început-o prin crearea unui editor de text şi a unei baze de date Q & A, pentru ca apoi să treacă prin pachetele de instrumente de developement, terminând în cele din urmă cu pachete software antivirus şi instrumentale sub denumirea Norton.

 

Symantec este una dintre cele mai bune companii de pe piaţa software-ului în protecţia comunicaţiei de pe reţea, internet-comunicatoare, verificarea conţinutului, arhivarea mesajelor, conformităţii legale precum şi a programelor antivirus şi antispam.

 

Produse cunoscute ale cestei mărci sunt pachetele software precum Backup Exec, Endpoint Protection sau System Recovery.

 

Backup Exec este un program care permite a arhivare eficace a datelor într-un model simplu disk-to-disk-to-tape (D2D2T). Aplicaţia permite protejarea datelor pe fişierele de pe serverele SQL Server precum şi Microsoft Exchange. Datorită utilizări Granual Recovery Technology (tehnologia detaliată a recuperării datelor) permite la o recuperare rapidă şi fără probleme a datelor precum elementele individuale din mesajele sau atributele şi proprietăţile utilizatorilor.

 

Endpoint Protection este o soluţie integrată pentru implementarea protecţiei datelor în organizaţii. Îmbinarea funcţionalităţi software-ului antivirus şi a echipamentului de control a aplicaţiei precum şi firewall-ului, face că devine pe deplin un agent de protecţie folositor cu ajutorul unei console simple de management.

 

Sistemul Recovery este un software de recuperare a sistemului Windows, care colaborează cu alte soluţii legate de protecţia şi gestionarea companiei Symantec. Programul permite gestionarea automată a sistemelor de backup împrăştiate, şi oferă posibilitatea de a recupera datele în cazul unei defecţiuni a server-ului sau a calculatorului. Folosind software-ul administratori au posibilitatea de a copia automat punctelor de recuperare a sistemelor pe serverele FTP.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-24%
-76%
-87%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere