România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
  0
  Cerere de ofertă
  0,00 RON
  0
  Cos
  0,00 RON
  Încărcare...
  Încărcare...
  Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!


  Symantec logo

  Compania a fost fondată în anii 1980, care în special s-a concentrat pe software pentru calculatoare în special soluţii de securitate şi management al bazelor de date. Această companie intenţională, cariera în industria IT a început-o prin crearea unui editor de text şi a unei baze de date Q & A, pentru ca apoi să treacă prin pachetele de instrumente de developement, terminând în cele din urmă cu pachete software antivirus şi instrumentale sub denumirea Norton.

   

  Symantec este una dintre cele mai bune companii de pe piaţa software-ului în protecţia comunicaţiei de pe reţea, internet-comunicatoare, verificarea conţinutului, arhivarea mesajelor, conformităţii legale precum şi a programelor antivirus şi antispam.

   

  Produse cunoscute ale cestei mărci sunt pachetele software precum Backup Exec, Endpoint Protection sau System Recovery.

   

  Backup Exec este un program care permite a arhivare eficace a datelor într-un model simplu disk-to-disk-to-tape (D2D2T). Aplicaţia permite protejarea datelor pe fişierele de pe serverele SQL Server precum şi Microsoft Exchange. Datorită utilizări Granual Recovery Technology (tehnologia detaliată a recuperării datelor) permite la o recuperare rapidă şi fără probleme a datelor precum elementele individuale din mesajele sau atributele şi proprietăţile utilizatorilor.

   

  Endpoint Protection este o soluţie integrată pentru implementarea protecţiei datelor în organizaţii. Îmbinarea funcţionalităţi software-ului antivirus şi a echipamentului de control a aplicaţiei precum şi firewall-ului, face că devine pe deplin un agent de protecţie folositor cu ajutorul unei console simple de management.

   

  Sistemul Recovery este un software de recuperare a sistemului Windows, care colaborează cu alte soluţii legate de protecţia şi gestionarea companiei Symantec. Programul permite gestionarea automată a sistemelor de backup împrăştiate, şi oferă posibilitatea de a recupera datele în cazul unei defecţiuni a server-ului sau a calculatorului. Folosind software-ul administratori au posibilitatea de a copia automat punctelor de recuperare a sistemelor pe serverele FTP.

   

  Promoţii actuale:
  Păstrați legătura!
  Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.

  Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.

  Adresa e-mail este validă.
  Această adresă E-mail este deja confirmată.
  Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
  Vă mulțumim!
  Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
  Parteneriate
  Metode de plată
  Metode de trimitere