România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
  0
  Cerere de ofertă
  0,00 RON
  0
  Cos
  0,00 RON
  Încărcare...
  Încărcare...
  Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!

  Despre firmă

  Suntem o companie care mizează pe o dezvoltare dinamică. Dezvoltăm sistematic domeniul de activitate în sectorul IT. Oferim cele bune soluţii de reţea și servere de pe piaţă, precum și cel mai modern software, concentrându-ne pe mărci consacrate și de încredere. Satisfacţia clienţilor reprezintă o prioritate pentru noi.

  Prin creşterea competenţelor și oferirea celor mai performante echipamente, sprijinim activitatea clienților din sectorul comercial, public și educațional. Oferim soluții precum Cisco, Dell, Ubiquiti, Juniper, IBM, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec sau VMware.

  Produsele fiabile în asociere cu o consultanță profesională, au făcut ca oferta noastră să se bucure de un mare succes. Grație dobândirii unor abilități suplimentare în domeniul produselor pe care le oferim, am primit titlul de "Partener cu Certificat de Aur al Microsoft".

  Ridicăm în mod sistematic calificările noastre. Soluţiile pe care le oferim sunt disponibile la preţuri competitive, permițând clienţilor să achiziţioneze cele mai bune produse de pe piață.

  Combinând nevoile chiar și a celor mai mici întreprinderi cu oferta bogată a celor mai mari producători din lume, integrăm piața IT din Europa și îmbunătățim fluxul de soluții moderne.

  Extinzând domeniului de activitate, încercăm să transpunem relațiile și rețelele de contacte dezvoltate, cât și beneficiile rezultate, în satisfacția clienților. Fiecare este pentru noi la fel de important, indiferent mărime și nevoile de afaceri.

  Senetic Diploma
  Promoţii actuale:
  -48%
  -13%
  Păstrați legătura!
  Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
  Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
  Adresa e-mail este validă.
  Această adresă E-mail este deja confirmată.
  Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
  Vă mulțumim!
  Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
  Parteneriate
  Metode de plată
  Metode de trimitere