Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...

Despre firmă

Suntem o companie care mizează pe o dezvoltare dinamică. Dezvoltăm sistematic domeniul de activitate în sectorul IT. Oferim cele bune soluţii de reţea și servere de pe piaţă, precum și cel mai modern software, concentrându-ne pe mărci consacrate și de încredere. Satisfacţia clienţilor reprezintă o prioritate pentru noi.

Prin creşterea competenţelor și oferirea celor mai performante echipamente, sprijinim activitatea clienților din sectorul comercial, public și educațional. Oferim soluții precum Cisco, Dell, Ubiquiti, Juniper, IBM, Fujitsu, HP, Lenovo, Jabra, Microsoft, Oracle, Symantec sau VMware.

Produsele fiabile în asociere cu o consultanță profesională, au făcut ca oferta noastră să se bucure de un mare succes. Grație dobândirii unor abilități suplimentare în domeniul produselor pe care le oferim, am primit titlul de "Partener cu Certificat de Aur al Microsoft".

Ridicăm în mod sistematic calificările noastre. Soluţiile pe care le oferim sunt disponibile la preţuri competitive, permițând clienţilor să achiziţioneze cele mai bune produse de pe piață.

Combinând nevoile chiar și a celor mai mici întreprinderi cu oferta bogată a celor mai mari producători din lume, integrăm piața IT din Europa și îmbunătățim fluxul de soluții moderne.

Extinzând domeniului de activitate, încercăm să transpunem relațiile și rețelele de contacte dezvoltate, cât și beneficiile rezultate, în satisfacția clienților. Fiecare este pentru noi la fel de important, indiferent mărime și nevoile de afaceri.

Senetic Diploma
Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-59%
-45%
-22%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere