Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Red Hat logo

Sistemul Red Hat Enterprise Linux este cea mai populară distribuţie comercială a Linux-ului din lume, destinată pentru piaţa comercială. Sistemul se distinge printr-o ofertă de asistenţă tehnică dezvoltată asigurată de Red Hat şi cel mai înalt grad de compatibilitate cu echipamentele mai altor producători de echipament IT profesional. Oferta de licenţiere include produsele dedicate soluţiilor celor mai recunoscute mărci precum Hewlett-Packard şi IBM.

 

Red Hat Enterprise Linux este disponibil în câteva versiuni dedicate unor aplicaţii concrete. O deservire de performanţă şi efectivă a serverelor din companie este asigurată de Red Hat Enterprise Linux Server. Cu gândul la utilizatorii individuali compania Red Hat a elaborat versiunile Enterprise Linux Desktop şi Enterprise Linux Workstation.

 

Actualizările curente sunt puse la dispoziţia utilizatorilor cu ajutorul Red Hat Network, accesul la fiecare dintre ele este asigurat de Red Hat Network Management şi Red Hat Network Provisioning disponibile în cadrul extinderii Smart Management.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-20%
-59%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere