Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Red Hat logo

Sistemul Red Hat Enterprise Linux este cea mai populară distribuţie comercială a Linux-ului din lume, destinată pentru piaţa comercială. Sistemul se distinge printr-o ofertă de asistenţă tehnică dezvoltată asigurată de Red Hat şi cel mai înalt grad de compatibilitate cu echipamentele mai altor producători de echipament IT profesional. Oferta de licenţiere include produsele dedicate soluţiilor celor mai recunoscute mărci precum Hewlett-Packard şi IBM.

 

Red Hat Enterprise Linux este disponibil în câteva versiuni dedicate unor aplicaţii concrete. O deservire de performanţă şi efectivă a serverelor din companie este asigurată de Red Hat Enterprise Linux Server. Cu gândul la utilizatorii individuali compania Red Hat a elaborat versiunile Enterprise Linux Desktop şi Enterprise Linux Workstation.

 

Actualizările curente sunt puse la dispoziţia utilizatorilor cu ajutorul Red Hat Network, accesul la fiecare dintre ele este asigurat de Red Hat Network Management şi Red Hat Network Provisioning disponibile în cadrul extinderii Smart Management.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-63%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere