Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Red Hat logo

Disaster Recovery sunt soluţii de înaltă clasă care asigură securitatea sistemelor şi a datelor în situaţia unor catastrofe, când este foarte important să se transfere întreaga operaţiune şi informaţiile culese în alt loc decât centrul de date de până în prezent.

 

Oferta Red Hat include soluţii Disaster Recovery pentru toate cele mai importante produse, printre altele Enterprise Linux în versiunile Sistem şi Server şi extinderi High Availability, Load Balancer, Resilient Storage, Scalable File System, High Performance Network, Extended Update Support şi Smart Management.

 

Durata de transfer a datelor şi a tuturor proceselor de pe server are o mare importanţă în păstrarea unui Up-time corespunzător pentru funcţionarea echipamentelor. Numai cei mai mari coeficienţi garantează o protecţie şi un acces continuu pentru aplicaţiile serverelor, ceea ce are o mare importanţă în serviciile şi vânzările internaţionale. Soluţiile Red Hat sunt software stabile, sigure şi eficiente, ideale pentru extinderea sistemelor şi a reţelelor de calculator. Sistemul se distinge prin oferta extinsă a ajutorului tehnic.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-76%
-11%
-14%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere