Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Red Hat logo

Disaster Recovery sunt soluţii de înaltă clasă care asigură securitatea sistemelor şi a datelor în situaţia unor catastrofe, când este foarte important să se transfere întreaga operaţiune şi informaţiile culese în alt loc decât centrul de date de până în prezent.

 

Oferta Red Hat include soluţii Disaster Recovery pentru toate cele mai importante produse, printre altele Enterprise Linux în versiunile Sistem şi Server şi extinderi High Availability, Load Balancer, Resilient Storage, Scalable File System, High Performance Network, Extended Update Support şi Smart Management.

 

Durata de transfer a datelor şi a tuturor proceselor de pe server are o mare importanţă în păstrarea unui Up-time corespunzător pentru funcţionarea echipamentelor. Numai cei mai mari coeficienţi garantează o protecţie şi un acces continuu pentru aplicaţiile serverelor, ceea ce are o mare importanţă în serviciile şi vânzările internaţionale. Soluţiile Red Hat sunt software stabile, sigure şi eficiente, ideale pentru extinderea sistemelor şi a reţelelor de calculator. Sistemul se distinge prin oferta extinsă a ajutorului tehnic.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-14%
-11%
-71%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere