Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Red Hat logo

O ofertă bogată de extinderi pentru sistemul Red Hat Enterprise Linux care permit personalizarea funcţionalităţii sistemului şi mărirea posibilităţilor sale. Modulele suplimentare sunt disponibile în patru categorii principale care corespund funcţionalităţii, care oferă disponibilitate, scalabilitate, gestionare şi gestionarea ciclului de viaţă.

 

Extinderile destinate pentru a asigura disponibilităţi mari sunt High Availability, Resilient Storage precum şi Load Balancer. Ultimul din addo-nurile amintite asigură o redundanţă necesară pentru baza de date sau servicii de reţea, pregătind o întreagă infrastructură pentru o primire sigură şi împărţire în anumite elemente de creştere a sarcinii.

 

De scalabilitatea soluţiilor optice pe software-ul Red Hat Enterprise Linux sunt responsabile extinderile Scalable File System precum şi High Performance Network.

 

Cu gestionarea sistemului Enterprise Linux estre responsabil add-on Smart Management care include modulele Red Hat Network Management şi Red Hat Network Provisioning care permit profitarea de serviciile Red Hat Network şi Red Hat Network Satellite. Această extindere permite gestionarea într-un mod simplu a întregului sistem şi descărcarea celor mai noi actualizări de pe platforma Red Hat Network.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-11%
-76%
-14%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere