Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Red Hat logo

Red Hat este o companie americană de IT fondată în anul 1993. Este recunoscută datorită propriului său produs, distribuţia Linux – Red Hat Linux. Compania sprijină de asemenea şi software-ul liber, angajându-se în dezvoltarea sistemului Fedora.

 

Red Hat Linux este cea mai ieftină distribuţie Linux. Şi-a câştigat popularitatea datorită unui număr mare de echipamente de configurare, care permiteau utilizatorilor începători la o gestionare optimală a sistemului, şi deservirea pachetelor RPM, uşurează în mod semnificativ instalarea software-ului. Ultima versiune a sistemului pusă la dispoziţie a fost marcată cu numărul 9. Apoi sistemul a fost împărţit în două ramuri: denumirea necomercială Fedora precum şi distribuţia comercială Red Hat Enterprise Linux. Sistemele sunt bazate pe mediile grafice de lucru GNOME.

 

Acest sistem se găseşte în sistemele răspunzătoare cu serverele de imprimare, ale poştei, bazelor de date, precum şi în staţiile de lucru sau în sistemele răspunzătoare cu conducerea mişcării în reţea.

 

Stabilitatea muncii, pe care o oferă sistemul a fost rapid observată şi utilizată pe piaţa IT care se dezvoltă dinamic. Multele platforme şi deservirea eficientă a numeroaselor protocoale de reţea permite la o eficace şi eficientă integrare a numeroaselor sisteme de operare în diferite companii.

 

Red Hat Enterprise Linux a fost introdus pe piaţă în anul 2003 şi este o distribuţie deplin comercială a lui Linux. Versiunea Enterprise înainte de a se ivi pe piaţă trece prin teste de eficacitate sub unghiul funcţionării mult mai avansate, şi este verificată mult mai bine sub unghiul funcţionării corecte efectuate de către sistem în timpul când sistemul lucrează. Sistemul apare în mai multe limbi. Toate versiunile actuale accesibile ale sistemului sunt actualizate şi accesibile cu ajutorul Red Hat Network. Fiecare utilizator al sistemului cu subscripţia actuală poate utiliza orice versiune a sistemului cu o garanţie totală a eficacităţi şi funcţionări corecte. Sprijinul comercial pentru sistemul Red Hat este posibilă în 3 pachete de bază: Basic, Standard şi Premium.

 

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-34%
-14%
-53%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere