Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Oracle logo

Tuning Pack este una dintre opțiunile  de baze de date oferite de Oracle. Permite gestionarea eficientă şi simplă a instrumentului, automatizează procesul de extindere a structurii. Setul oferă soluţii complete de scurtare și simplificare a  tuningului  care necesită mult timp.

Pentru administratorii de baze de date și programatorii de dezvoltare a aplicaţiilor aceasta aparţine de zona critică,  asupra căreia munca  absoarbe o mulțime de timp. Realizat în mod necorespunzător, poate avea influenţă  nu numai asupra utilizatorilor individuali, dar și a întregii activităţi. De aceea societăţile, în scopul de a asigura buna funcționare,  investesc în acest proces resurse considerabile.

Pachetul include, printre altele, SQL Tuning Advisor, Automatic SQL Tuning Advisor, Real-Time SQL Monitoring, SQL Profiles sau SQL Access Advisor. Raportul favorabil dintre preţ şi funcţionalităţile oferite face ca acesta să fie un produs ideal pentru companiile care se axează pe dezvoltare.

Dacă dpriţi să alegeţi soluţia optimală vă recomandăm să contactați specialiștii noștri, care vă vor prezenta detaliile cu privire la ofertă.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-35%
-59%
-10%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere