Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Oracle logo

Soluția oferită de Oracle, RAC (Real Application Clusters) este concepută pentru a sprijini punerea în aplicare a unei baze de date unice pe un cluster de servere. Datorită acestui fapt nivelul de rezistență la întreruperea alimentării cu energie sau defecțiunile hardware crește.

Arhitectura influenţează continuitatea operațională, care este un element-cheie în relația cu clienții. Ne având posibilitatea de a asigura funcţionarea aplicaţiei sau accesul la date, există riscul de a avea pierderi. Bazarea pe o singură bază de date în acest context, este extrem de riscantă.

Clusterele sunt asociate cu automatizare, centralizare, fiabilitate și scalabilitate, care au influenţă asupra eliminării costurilor. Managementul automat al sarcinii, disponibilităţii, consolidării și creșterii puterii de procesare se bucură de o popularitate din ce în ce mai mare.

Daca sunteţi interesaţi de instrumentele CCR, vă recomandăm să contactați specialiștii noștri, care vă vor prezenta detalii privind oferta și vă vor ajuta să alegeți soluția care este cea mai potrivită pentru compania dvs.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-29%
-14%
-39%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere