Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Oracle logo

Soluţiile Oracle din seria Partitioning sporesc capacitățile de gestionare a bazelor de date şi disponibilitatea unei game largi de aplicații. Permit partajarea resurselor în loturi mai mici și administrarea eficientă a a acestora pe  diferite niveluri, cu un nivel mai ridicat al detaliului, ceea ce are influenţă asupra sporirii accesului.

Abordarea secvențială permite utilizarea deplină a resurselor. Produsul este foarte ușor de implementat. Întreținerea poate fi efectuată fără a afecta funcționarea.

Principalele avantaje ale soluției propuse este în primul rând o funcționare mai eficientă, întreținerea mai rapidă a bazelor de date,  costuri mai mici de depozitare și abordarea automată a managementului ciclului de viață.

Oracle oferă pachete rapide, fiabile și accesibile pentru raportarea cuprinzătoare și analiză,  îmbunătățind funcționarea chiar și celor mai exigente organizații. Dacă sunteți interesat de oferta producătorului, vă recomandăm să contactați specialiștii noștri, care vor fi încântaţi să ofere detalii şi vă vor ajuta să alegeți cea mai bună soluție.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-77%
-49%
-63%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere