Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Oracle logo

Oferit de Oracle,  Diagnostics Pack este un instrument funcțional folosit pentru detectarea problemelor legate de bazele de date. Un set cuprinzător de diagnosticare automată a performanței și de monitorizare permite gestionarea eficientă și reacția rapidă în cazul unor nereguli.

Indiferent denumărul de baze de date care urmează să fie gestionate, pachetul complet, ieftin și ușor de utilizat este o soluție care îmbunătățește performanța mediului în care acesta este utilizat. Acesta oferă, printre altele, depozit centralizat și simplifică  foarte mult procesul de management.

Diagnostica este de obicei asociată cu o, sarcină laborioasă consumatoare de timp. Pe reţeaua web, veți găsi o mulțime de întrebări, cum ar fi "De ce sistemul funcționează mai lent decât cu o săptămână în urmă?". Cele mai multe soluții disponibile în comerț oferă numai statistici sub formă grafică, lăsând utilizatorul singur cu o sursă neidentificată de defecțiuni. Diagnostic Pack permite obținerea unui sprijin real, ceea ce se traduce în funcționare eficientă.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-15%
-11%
-24%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere