Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Oracle logo

Soluția oferită de Oracle, Database Enterprise Edition este o bază de date de ultima generaţie, care oferă sute de funcționalităţi care îmbunătăţesc munca. Arhitectura modernizată permite simplificarea procesării bazelor de date în timpul consolidării, care se traduce în gestionarea mai multor baze de date fără a fi nevoie de editare a aplicaţiilor.

Optimizarea, integrarea de sisteme și muncă pe baza unei platforme complete de procesare cloud,  permite dezvoltarea și controlul tranzacţiilor efectuate și a fluxului de lucru rapid.

Principalele beneficii ale utilizării bazei de date Oracle este siguranța, înalta performanță și deservirea în nor a unei cantități mari de date. Nu fără semnificație este, de asemenea, o reducere semnificativă a costurilor de depozitare și se traduce în managementul eficient al optimizării automate. Datorită protecție eficiente împotriva eșecurilor sau erorilor umane, nu există nici o problemă cu disponibilitatea resurselor.

Integrarea cu Oracle Enterprise Manager Cloud Control funcționează foarte bine, ceea ce permite administratorilor o mai simplă gestionare a ciclului de viaţă.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-19%
-20%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere