Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Oracle logo

Soluția oferită de Oracle, Database Enterprise Edition este o bază de date de ultima generaţie, care oferă sute de funcționalităţi care îmbunătăţesc munca. Arhitectura modernizată permite simplificarea procesării bazelor de date în timpul consolidării, care se traduce în gestionarea mai multor baze de date fără a fi nevoie de editare a aplicaţiilor.

Optimizarea, integrarea de sisteme și muncă pe baza unei platforme complete de procesare cloud,  permite dezvoltarea și controlul tranzacţiilor efectuate și a fluxului de lucru rapid.

Principalele beneficii ale utilizării bazei de date Oracle este siguranța, înalta performanță și deservirea în nor a unei cantități mari de date. Nu fără semnificație este, de asemenea, o reducere semnificativă a costurilor de depozitare și se traduce în managementul eficient al optimizării automate. Datorită protecție eficiente împotriva eșecurilor sau erorilor umane, nu există nici o problemă cu disponibilitatea resurselor.

Integrarea cu Oracle Enterprise Manager Cloud Control funcționează foarte bine, ceea ce permite administratorilor o mai simplă gestionare a ciclului de viaţă.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-7%
-39%
-31%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere