Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Oracle logo

Oracle este una dintre cele mai importante companii din lume, care se ocupă cu crearea software-ului pentru administrarea bazelor de date.  Acesta ofera soluţii IT complete pentru companii de diverse specializări. Produsul stinf'dard al gigantului sunt sistemele de gestionare a bazelor de date relaţionare, Oracle Database.

Compania a luat fiinţă în anul 1977 din iniţiativa lui Larry Ellison, Bob Miner şi Ed Oates. Sediul acesteia se află în Redwood Shores California. În prezent, ofera servicii pentru mai mult de 400 de mii de clienți din întreaga lume, inclusiv a celor mai multe de pe lista Fortune 100.

Misiunea principală a companiei este de a stimula inovarea prin simplificarea infrastructurii IT. Concentrându-se pe dezvoltarea continuă, compania dedică resurse financiare semnificative pentru cercetare. Serviciile lor sunt disponibile în 145 de țări. Au fost primii care au creat un software dedicat organizațiilor de afaceri, care este deservit prin Internet.

Oracle depune eforturi nu numai pentru a elimina dificultățile legate de introducerea inovațiilor în sectorul de afaceri, dar, de asemenea, încearcă să aibă influenţă asupra vitezei, fiabilităţii și siguranței muncii. Acest lucru se traduce prin soluţii integrate, cele mai bune din categoriaâ sa. Instrumentele complete, deschise oferă cea mai bună performanță, în acelaşi timp generând costuri minimizate.

Sistemele oferite de gigant sunt proiectate pentru a simplifica și sistematiza procesele complexe de afaceri. De asemenea, satisfaca nevoile clienților care au nevoie de soluții modulare. Arhitectura deschisă și sistemul de posibilităţi dezvoltate de operare oferă libertatea de neegalat în ceea ce priveşte alegerea și o serie de alte avantajcare se traduc în muncă de zi cu zi. Acest lucru afectează clădirea optimă a infrastructurii, care satisface pe deplin nevoile întreprinderilor.

Eficiența oferită altora  își are originea în  sursa propriu-zisă - corporaţia Oracle. Respectând cele mai înalte standarde de management, compania oferă documente la dispoziția publicului și este implicată în dezvoltarea eticii în afaceri în rândul angajaţilor.

Exemple detaliate de implementare sunt disponibile pe site-ul producătorului.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-17%
-20%
-13%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere