Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Echipament de reţea
+40 (31) 228 83 30

Servere, storage, backup
+40 (31) 228 83 40

Microsoft
+40 (31) 228 83 11

Securitate
+40 (31) 228 83 12

Virtualizare
+40 (31) 228 83 14

Alimentare de avarie
+40 (31) 228 83 26
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Netgear

Netgear este un producător american de echipamente de retea. Concentrându-se pe tehnologii cu și fără fir, ofera solutii pentru acasă și de afaceri.

Misiunea companiei este de a transforma ideile inovatoare în instrumente inovatoare în rețea, permițând contactul între oameni. Astfel creează inteligent, intuitiv și adaptate la produsele nevoile individuale.

Compania oferă soluții dedicate pentru comunitățile rezidențiale și de afaceri. Prin utilizarea cea mai rapidă tehnologie de rețea de comunicații de comunicații sistemul home permite operarea extrem de rapidă și eficientă, video monitorizare de la distanță și utilizarea avansată a memoriei. Obiectivul principal al companiei este de a optimiza conexiunile și buna funcționare a rețelei.

Netgear prevede, de asemenea personalul necesar pentru îndeplinirea sarcinilor oficiale instrument. Gama de avansat ofera usurinta de instalare, operare si configurare, la nici forme suplimentare de costuri și complexe. În furnizate de către producător, o condiție esențială pentru aplicațiile de afaceri a fost de a permite creșterea și dezvoltarea companiei, fara a pierde timp prețios cu privire la detaliile. Furnizarea de solutii profitabile si scalabile, compania crește profitabilitatea și eficiența clienților lor. Reglează companiile de echipamente oferite de toate mărimile și produse se potrivesc pentru a satisface nevoile lor, inclusiv pentru industria specific.

In portofoliul lor se pot distinge între Gestionat și neadministrate switch-uri, routere și module care sunt proiectate pentru majoritatea aplicațiilor, inclusiv SOHO. Din 2007 Netgear oferă o garanție pe viață pe ProSafe switch fiabil. Linia ProSecure, prevede un gateway de rețea globală și o serie de dispozitive care ar putea scana datele de până la 600 de utilizatori. Producătorul oferă, de asemenea, un dispozitiv NAS cu un software ușor de utilizat pentru a gestiona și de rezervă. Printre acestea putem menționa, printre altele, Dispozitivele Stora care îmbunătățesc funcționalitatea serverului, certificat DLNA și sunt utilizate pentru, printre altele, Netgear EVA 2000 Digital Entertainer live sau alte elemente compatibile DLNA, cum ar fi Western Digital WD TV live.

Compania a fost fondată în anul 1996. Obiectivul său principal a fost de a oferi soluții de rețea pentru întreprinderile mici, cum ar fi consumatorii casnici și întreprinderile mici. În 1998, ea a cumpărat Nortel, pentru producția de echipamente de telecomunicații. În 2002, Netgear a devenit din nou independent. Munca de dezvoltare este în prezent axat în principal pe segmentul de mass-media.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Select your location
We have prepared our store in your language and currency www.senetic.com
Check all our websites.
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-22%
-34%
-28%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere