România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
  0
  Cerere de ofertă
  0,00 RON
  0
  Cos
  0,00 RON
  Încărcare...
  Încărcare...
  Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Switch-uri MikroTik


  MikroTikSwitch-urile MikroTik sunt complet funcţionale conexiuni de nivel 3. Gestionate de sistemul propriu RouterOS. O elasticitate şi scalabilitate ridicată a dispozitivelor permite utilizarea lor atât în întreprinderile mici cum şi cele mari.

   

  Dispozitivele dispun de funcţionalităţile foarte avansate, care includ capacitatea de a controla lăţimea de bandă, configuraţiile VLAN, filtrarea de adrese MAC, direcţionarea porturilor (port-to-port forwarding) precum şi dublarea porturilor (mirror traffic). În plus o parte din dispozitive pot alimenta alte echipamente care deservesc alimentarea PoE (Power over Ethernet).

   

  Dispozitivul a fost construit astfel încât să îndeplinească cerinţele capacităţi sporite şi funcţionare fără avarii. Un accent deosebit a fost pus pe configurarea simplă şi posibilitatea de extindere, datorită acestui fapt a devenit o alegere excelentă pentru companiile şi întreprinderile cu dezvoltare rapidă.

   

  Cele mai populare modele includ switch-uri RB260GS, RB260GSP şi serie CRS125.

  Promoţii actuale:
  -13%
  Păstrați legătura!
  Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.

  Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.

  Adresa e-mail este validă.
  Această adresă E-mail este deja confirmată.
  Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
  Vă mulțumim!
  Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
  Parteneriate
  Metode de plată
  Metode de trimitere
  EBA National Winner Banner