0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!


MikroTikSwitch-urile MikroTik sunt complet funcţionale conexiuni de nivel 3. Gestionate de sistemul propriu RouterOS. O elasticitate şi scalabilitate ridicată a dispozitivelor permite utilizarea lor atât în întreprinderile mici cum şi cele mari.

 

Dispozitivele dispun de funcţionalităţile foarte avansate, care includ capacitatea de a controla lăţimea de bandă, configuraţiile VLAN, filtrarea de adrese MAC, direcţionarea porturilor (port-to-port forwarding) precum şi dublarea porturilor (mirror traffic). În plus o parte din dispozitive pot alimenta alte echipamente care deservesc alimentarea PoE (Power over Ethernet).

 

Dispozitivul a fost construit astfel încât să îndeplinească cerinţele capacităţi sporite şi funcţionare fără avarii. Un accent deosebit a fost pus pe configurarea simplă şi posibilitatea de extindere, datorită acestui fapt a devenit o alegere excelentă pentru companiile şi întreprinderile cu dezvoltare rapidă.

 

Cele mai populare modele includ switch-uri RB260GS, RB260GSP şi serie CRS125.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-18%
-28%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere