Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTikSwitch-urile MikroTik sunt complet funcţionale conexiuni de nivel 3. Gestionate de sistemul propriu RouterOS. O elasticitate şi scalabilitate ridicată a dispozitivelor permite utilizarea lor atât în întreprinderile mici cum şi cele mari.

 

Dispozitivele dispun de funcţionalităţile foarte avansate, care includ capacitatea de a controla lăţimea de bandă, configuraţiile VLAN, filtrarea de adrese MAC, direcţionarea porturilor (port-to-port forwarding) precum şi dublarea porturilor (mirror traffic). În plus o parte din dispozitive pot alimenta alte echipamente care deservesc alimentarea PoE (Power over Ethernet).

 

Dispozitivul a fost construit astfel încât să îndeplinească cerinţele capacităţi sporite şi funcţionare fără avarii. Un accent deosebit a fost pus pe configurarea simplă şi posibilitatea de extindere, datorită acestui fapt a devenit o alegere excelentă pentru companiile şi întreprinderile cu dezvoltare rapidă.

 

Cele mai populare modele includ switch-uri RB260GS, RB260GSP şi serie CRS125.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-20%
-17%
-8%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere