Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Alimentatoarele din oferta MikroTik permit o alimentare sigură şi fiabilă a dispozitivelor folosind diferite surse de alimentare – de la USB 5V până la PoE 48V, datorită acestui fapt montarea dispozitivelor este posibilă practic în fiecare loc.

 

5V Power Injector destinat pentru utilizarea cu routerele RB411 UAHR şi RB493G permite alimentarea acestor dispozitive cu 5V prin port USB. În schimb RBPOE este un adaptor pentru alimentarea plăcilor RouterBOARD care deservesc 9-48V PoE. Prin folosirea acestei soluţii este posibilă reducere semnificativă a numărului conductelor în infrastructura reţelei.

 

În oferta de alimentatoare MikroTik se găseşte de asemenea convertorul RBPOE-CON-HP care schimbă tensiunea de la 48V la 24V, şi permite alimentarea dispozitivelor din seria RouterBOARD folosind orice sursă de alimentare PoE 48V.

 

Alimentatorul 24HPOW este un alimentator de 38 W, care poate fi folosit la toate routerele din seria RouterBOARD cu excepţia seriei RB500. Un model mai mare, alimentator 48POW de 70 W a fost conceput în primul rând pentru a alimenta platformă RB800.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-10%
-50%
-15%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere