Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Routere companiei MikroTik sunt dispozitive care sunt ideale atât pentru birouri mici cât şi la domiciliu (SOHO), dar şi în reţele şi structuri mai complexe. Acestea îndeplinesc cerinţele de bază ale utilizatorilor, la care trebuie inclusă deservirea WiFi în standardul B/G/N, posibilitatea de a controla traficul şi capacitatea (inclusiv cu funcţia de blocare protocoale P2P). O gamă largă de produse permite adaptarea la nevoile de soluţii specifice.

 

Routerele sunt gestionate de sistemul de operare propriu RouterOS, care poate fi gestionat în mai multe moduri diferite. Acestea includ accesul prin CLI prin telnet/ssh, software WinBox şi prin intermediul unui browser web (sistem WebFig). Toate operaţiunile de pe consolă pot fi redate pe celelalte sisteme de gestionare şi vice versa.

 

Routerele se disting prin eficienţă ridicată şi rapiditate în funcţionare. Cele mai populare modele includ RouterBOARD din seria 750 (UP, GL) şi modelele RouterBOARD 2011 (iL-IN, iL-RM, iLS-IN, UiAS-IN, UiAS-RM).

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-32%
-31%
-28%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere