Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Routere companiei MikroTik sunt dispozitive care sunt ideale atât pentru birouri mici cât şi la domiciliu (SOHO), dar şi în reţele şi structuri mai complexe. Acestea îndeplinesc cerinţele de bază ale utilizatorilor, la care trebuie inclusă deservirea WiFi în standardul B/G/N, posibilitatea de a controla traficul şi capacitatea (inclusiv cu funcţia de blocare protocoale P2P). O gamă largă de produse permite adaptarea la nevoile de soluţii specifice.

 

Routerele sunt gestionate de sistemul de operare propriu RouterOS, care poate fi gestionat în mai multe moduri diferite. Acestea includ accesul prin CLI prin telnet/ssh, software WinBox şi prin intermediul unui browser web (sistem WebFig). Toate operaţiunile de pe consolă pot fi redate pe celelalte sisteme de gestionare şi vice versa.

 

Routerele se disting prin eficienţă ridicată şi rapiditate în funcţionare. Cele mai populare modele includ RouterBOARD din seria 750 (UP, GL) şi modelele RouterBOARD 2011 (iL-IN, iL-RM, iLS-IN, UiAS-IN, UiAS-RM).

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-11%
-27%
-76%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere