România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
  0
  Cerere de ofertă
  0,00 RON
  0
  Cos
  0,00 RON
  Încărcare...
  Încărcare...
  Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!
  RouterBOARD


  MikroTik

  RouterBOARD este o linie de routere MikroTik proiectată astfel încât să permită construirea infrastructurilor de reţele complicate după voie folosind caracteristicile diferitelor modele. RB411 este o serie de low-cost, de modeme configurate, echipate cu un port Ethernet şi un slot miniPCI, care cuprinde 8 modele, cu difere frecvenţe CPU, cantitatea de memorie RAM şi porturi suplimentare.

   

  RB435G a fost echipat în 5 sloturi miniPCI şi 3 porturi Gigabit Ethernet, datorită acestui fapt este ideal pentru punctul central al reţelei. Router-ul dispune de asemenea de 2 intrări USB 2.0, care pot fi folosite de ex. pentru cuplarea memoriei exterioare sau a modemului wireless 3G.

   

  RB450G este un router, versiunea extinsă a modelului RB450, care oferă parametri ridicaţi la un preţul foarte atractiv. Dispozitivul este gestionat prin folosirea sistemului de operare RouterOS, iar carcasa ascunde 5 porturi Gigabit Ethernet, 256 MB memoriei RAM şi procesor 680 MHz.

   

  Cel mai universal router din oferta MikroTik Routerboard este modelul RB493, care dispune de 9 porturi Ethernet şi 3 sloturi miniPCI. Dispozitivul funcţionează pe baza sistemului RouterOS şi poate îndeplini atât funcţie de router avansat cum şi firewall sau dispozitiv pentru monitorizare şi limitarea transferului de reţea.

  Promoţii actuale:
  -13%
  -63%
  Păstrați legătura!
  Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.

  Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.

  Adresa e-mail este validă.
  Această adresă E-mail este deja confirmată.
  Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
  Vă mulțumim!
  Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
  Parteneriate
  Metode de plată
  Metode de trimitere
  EBA National Winner Banner