Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

RouterBOARD este o linie de routere MikroTik proiectată astfel încât să permită construirea infrastructurilor de reţele complicate după voie folosind caracteristicile diferitelor modele. RB411 este o serie de low-cost, de modeme configurate, echipate cu un port Ethernet şi un slot miniPCI, care cuprinde 8 modele, cu difere frecvenţe CPU, cantitatea de memorie RAM şi porturi suplimentare.

 

RB435G a fost echipat în 5 sloturi miniPCI şi 3 porturi Gigabit Ethernet, datorită acestui fapt este ideal pentru punctul central al reţelei. Router-ul dispune de asemenea de 2 intrări USB 2.0, care pot fi folosite de ex. pentru cuplarea memoriei exterioare sau a modemului wireless 3G.

 

RB450G este un router, versiunea extinsă a modelului RB450, care oferă parametri ridicaţi la un preţul foarte atractiv. Dispozitivul este gestionat prin folosirea sistemului de operare RouterOS, iar carcasa ascunde 5 porturi Gigabit Ethernet, 256 MB memoriei RAM şi procesor 680 MHz.

 

Cel mai universal router din oferta MikroTik Routerboard este modelul RB493, care dispune de 9 porturi Ethernet şi 3 sloturi miniPCI. Dispozitivul funcţionează pe baza sistemului RouterOS şi poate îndeplini atât funcţie de router avansat cum şi firewall sau dispozitiv pentru monitorizare şi limitarea transferului de reţea.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-15%
-87%
-24%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere