Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

MikroTik dispune de o gama larga de routere wireless şi puncte de acces pentru folosire în casă sau la birou. Cel mai popular este Micro Access Point 2n este un punct de acces mic de 2.4 GHz cu capacităţi complete asigurate de sistemul RouterOS. Aceasta este un dispozitiv, care poate fi alimentat de la diferite tipuri de surse – USB, pasive şi active PoE şi Power Jack. Suplimentar poate lucra ca sursă de alimentare pentru alt dispozitiv, asigurând până la 500mA cea ce înseamnă, că se poate cupla la el de ex. SXT CPE.

 

RB951-2n este punctul de acces principal utilizarea la domiciliu produs de compania MikroTik. Dispozitivul compact dispune de 5 porturi Ethernet şi antena incorporată. Dimensiunile mici şi carcasa estetică face, că acest model funcţionează perfect în casă şi la birou.

 

În locurile, unde amplasarea punctelor de acces întru-un mod tradiţional este imposibilă, ca de exemplu aeroporturi, centrele comerciale sau hoteluri funcţionează fără probleme punctul de acces cAP 2n de tavan. Dispozitivul respecte standardele 802.11b/g/n şi poate fi alimentat prin PoE. Setul include accesoriile necesare pentru montarea pe perete sau tavan şi injector PoE.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-31%
-32%
-28%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere