0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

MikroTik dispune de o gama larga de routere wireless şi puncte de acces pentru folosire în casă sau la birou. Cel mai popular este Micro Access Point 2n este un punct de acces mic de 2.4 GHz cu capacităţi complete asigurate de sistemul RouterOS. Aceasta este un dispozitiv, care poate fi alimentat de la diferite tipuri de surse – USB, pasive şi active PoE şi Power Jack. Suplimentar poate lucra ca sursă de alimentare pentru alt dispozitiv, asigurând până la 500mA cea ce înseamnă, că se poate cupla la el de ex. SXT CPE.

 

RB951-2n este punctul de acces principal utilizarea la domiciliu produs de compania MikroTik. Dispozitivul compact dispune de 5 porturi Ethernet şi antena incorporată. Dimensiunile mici şi carcasa estetică face, că acest model funcţionează perfect în casă şi la birou.

 

În locurile, unde amplasarea punctelor de acces întru-un mod tradiţional este imposibilă, ca de exemplu aeroporturi, centrele comerciale sau hoteluri funcţionează fără probleme punctul de acces cAP 2n de tavan. Dispozitivul respecte standardele 802.11b/g/n şi poate fi alimentat prin PoE. Setul include accesoriile necesare pentru montarea pe perete sau tavan şi injector PoE.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-63%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere