0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!


MikroTik

Standardul tehnologiei wireless 802.11.ac a fost publicat în anul 2011. Conform cu specificaţia IEEE 802.11ac capacitate canalului care utilizează mai multe staţii, ar trebui să menţină un nivel de cel puţin 1 Gbit/s, iar staţiei unice de 500 MBit/s. Dispozitivele de acest standard funcţionează la o frecvenţă de 5 GHz. Lucrările asupra specificaţiei pentru acest standard a fost finalizate în decembrie 2013 iar aprobarea oficială a standardului a avut loc în ianuarie 2014.

 

Compania Mikro Tik având grijă de calitatea ridicată a dispozitivelor sale şi utilizarea celor mai recente tehnologii, a pregătit o serie specială de dispozitive wireless, în care folosesc standardul 802.11ac.

 

Printre produsele oferite, merită atenţie RBSXTG-5HPacD – dispozitiv complet cu modulul radio MIMO şi antenă MIMO, care pot fi folosite ca antena de bază sectorială. Un alt produs important este RB921UAGS-5SHPacT-NM, numit NetMetal5, care a fost încorporat în carcasă metalică rezistentă la apă, care îi permite o funcţionare în condiţiile cele mai dificile. Dispozitivele sunt compatibile cu standardele mai vechi a reţelei fără fir. 

Promoţii actuale:
-16%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere