Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Standardul tehnologiei wireless 802.11.ac a fost publicat în anul 2011. Conform cu specificaţia IEEE 802.11ac capacitate canalului care utilizează mai multe staţii, ar trebui să menţină un nivel de cel puţin 1 Gbit/s, iar staţiei unice de 500 MBit/s. Dispozitivele de acest standard funcţionează la o frecvenţă de 5 GHz. Lucrările asupra specificaţiei pentru acest standard a fost finalizate în decembrie 2013 iar aprobarea oficială a standardului a avut loc în ianuarie 2014.

 

Compania Mikro Tik având grijă de calitatea ridicată a dispozitivelor sale şi utilizarea celor mai recente tehnologii, a pregătit o serie specială de dispozitive wireless, în care folosesc standardul 802.11ac.

 

Printre produsele oferite, merită atenţie RBSXTG-5HPacD – dispozitiv complet cu modulul radio MIMO şi antenă MIMO, care pot fi folosite ca antena de bază sectorială. Un alt produs important este RB921UAGS-5SHPacT-NM, numit NetMetal5, care a fost încorporat în carcasă metalică rezistentă la apă, care îi permite o funcţionare în condiţiile cele mai dificile. Dispozitivele sunt compatibile cu standardele mai vechi a reţelei fără fir. 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-28%
-18%
-35%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere