Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Sistemul perfect Wireless oferă conectivitate stabilă, capacitate ridicată şi timp scurt de inaccesibilitate. Dispozitivele MikroTik permit construcţia optimă a reţelei de calculatoare atât în interiorul cât şi la exteriorul clădirilor. Calitatea înaltă a semnalului, performanţă în executare şi un preţ accesibil sunt caracteristicile care conving oameni să investească în produsele brandului MiktoTik.

 

Cele mai populare dispozitive includ antene RBSXT-2nDr2, RBSXT-5nDr2, RBSXTG2HnD, RBSXT-5HPnD. Înaltă putere de transmisie în frecvenţa de 2,4 GHz şi 5 GHz şi preţul atractiv face, că dispozitivele sunt utilizate în masă pentru a conecta reţelele punct la punct (point to point) precum şi punct şi mai mulţi destinatari (point to multipoint).

 

Compania oferă, de asemenea, produs MikroTik SXT Sixpack (RBSXTKit) compus din şase elemente ale reţelei. O antenă mare SXTG-5HPnD-SAr2 şi 5 dispozitive ale clienţilor SXTG-5HPnD-SAr2. Acest set complet este gata pentru montarea directă, deserveşte tehnologia 802.11n şi Nv2 TDMA, permiţând realizarea vitezei de transfer de 200 Mbit.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-14%
-49%
-67%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere