Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Plăci de reţea şi conectoare wireless de înaltă calitate sunt un element necesar a unei reţele eficiente şi fiabile. Oferta MikroTik cuprinde în acest domeniu o gamă largă de elemente, care datorită preţurilor atractive sunt alese des în timpul construirii diferitelor reţele de calculatoare.

 

Placa de reţea R5SHPn este alegerea profesională pentru soluţii la "last mile". Puterea de transmisie de până la 800mW permite obţinerea unei raze de acţiune mai mare faţă de modelele concurente. LED-uri colorate cu care este echipat placă facilitează monitorizarea funcţionării şi stării dispozitivelor individual.

 

Una dintre cele mai populare poziţii în oferta plăcilor de reţea este placa R52H – care oferă o putere până la 350mW care lucrează la frecvenţe în intervalul 2.192-2.539 şi 4.920-6.100 GHz. R52H este optimizat pentru a lucra cu protocolul MikroTik Nstreme în vederea obţinerii cea mai bună rază de acţiune menţinând în acelaşi timp viteza mare.

 

MikroTik oferă de asemenea conectoare cu soclu MMCX wireless, datorită cărora oferta companiei îndeplineşte aşteptările celor mai exigenţi clienţi. 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-28%
-62%
-83%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere