Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

MikroTik oferă carcase de înaltă calitate, care facilitează montarea şi protecţia echipamentelor sensibile în orice condiţii. În plus majoritatea dispozitivelor din seria RouterBOARD sunt disponibile sub forma plăcilor configurate fără carcasă.

 

Pentru folosirea în interiorul clădirilor a fost pregătită o carcasă din aluminiu CA411-711 destinată pentru modelele din seria RB411, RB711 şi RB91x. Aceasta dispune de un panou frontal schimbabil precum şi de spaţiu suplimentar în interior, permiţând extensia.

 

Carcasa din aluminiu CA150 este destinată pentru routerele RB450 şi RB450G. Asemănător altor carcase dedicate unor modele concrete de routere din familia RouterBOARD – CA433U pentru RB433, CA493 pentru RB493 şi CA800 pentru RB800 este adaptată pentru a fi folosită în interiorul clădirilor.

 

Cea mai mare carcasă pentru utilizare în exterior este modelul CAOTU potrivit pentru routere din serie RB411, RB433, RB493, RB711 şi RB800. Material plastic dur, alb din care este executată carcasa îi asigură rezistenta pe termen lung chiar şi în condiţiile meteorologice cele mai dificile. Produsul conţine un set de montare.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-14%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere