România (schimbă)
Am pregătit magazinul nostru în limba şi valuta D-voastră.
Alegeţi-vă locaţia:
  0
  Cerere de ofertă
  0,00 RON
  0
  Cos
  0,00 RON
  Încărcare...
  Încărcare...
  Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Cererile şi comanda au fost actualizate!Cererile şi comanda au fost actualizate!
  Adaptoare, carduri etc.


  MikroTik

  Printre oferta bogata a accesoriilor pentru dispozitivele MikroTik sunt accesibile printre altele plăci secundare, antene, cabluri cu pierderi reduse, convertoare cupru/fibră optică şi alte extinderi care îmbunătăţesc performanţa şi măresc funcţionalitatea routerelor de bază, switch-urilor şi antenelor Mikrotik.

   

  Cablu cu pierderi reduse Flex-guide pentru utilizare în interior şi la exterior. Placa secundară RB604 extinde placa RB800 cu 4 plăci suplimentare de reţea miniPCI şi este unul dintre accesoriile cel mai des solicitate. În schimb convertorul cupru/fibră optică RBFTC11 este o soluţie unică pe piaţă, care diferă faţă de concurenţă prin carcasa rezistentă la apă, care permite montarea dispozitivului la exterior. Intervalul de temperaturi în care funcţionează, de la -40 până la +70 grade Celsius, oferă o garanţie unei funcţionări fără probleme indiferent de condiţiile meteorologice, practic în orice colţ al lumii.

   

  Una dintre cele mai noi propoziţii MikroTik este placa Gigabit Ethernet RB44Ge care oferă 4 porturi 10/100/1000T Gigabit Ethernet, datorită căreia se pot adăuga următoare porturi pentru mai multe routere din familia RB.

  Promoţii actuale:
  -13%
  Păstrați legătura!
  Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.

  Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.

  Adresa e-mail este validă.
  Această adresă E-mail este deja confirmată.
  Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
  Vă mulțumim!
  Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
  Parteneriate
  Metode de plată
  Metode de trimitere
  EBA National Winner Banner