0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!


MikroTik

Printre oferta bogata a accesoriilor pentru dispozitivele MikroTik sunt accesibile printre altele plăci secundare, antene, cabluri cu pierderi reduse, convertoare cupru/fibră optică şi alte extinderi care îmbunătăţesc performanţa şi măresc funcţionalitatea routerelor de bază, switch-urilor şi antenelor Mikrotik.

 

Cablu cu pierderi reduse Flex-guide pentru utilizare în interior şi la exterior. Placa secundară RB604 extinde placa RB800 cu 4 plăci suplimentare de reţea miniPCI şi este unul dintre accesoriile cel mai des solicitate. În schimb convertorul cupru/fibră optică RBFTC11 este o soluţie unică pe piaţă, care diferă faţă de concurenţă prin carcasa rezistentă la apă, care permite montarea dispozitivului la exterior. Intervalul de temperaturi în care funcţionează, de la -40 până la +70 grade Celsius, oferă o garanţie unei funcţionări fără probleme indiferent de condiţiile meteorologice, practic în orice colţ al lumii.

 

Una dintre cele mai noi propoziţii MikroTik este placa Gigabit Ethernet RB44Ge care oferă 4 porturi 10/100/1000T Gigabit Ethernet, datorită căreia se pot adăuga următoare porturi pentru mai multe routere din familia RB.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-28%
-48%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere