Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Printre oferta bogata a accesoriilor pentru dispozitivele MikroTik sunt accesibile printre altele plăci secundare, antene, cabluri cu pierderi reduse, convertoare cupru/fibră optică şi alte extinderi care îmbunătăţesc performanţa şi măresc funcţionalitatea routerelor de bază, switch-urilor şi antenelor Mikrotik.

 

Cablu cu pierderi reduse Flex-guide pentru utilizare în interior şi la exterior. Placa secundară RB604 extinde placa RB800 cu 4 plăci suplimentare de reţea miniPCI şi este unul dintre accesoriile cel mai des solicitate. În schimb convertorul cupru/fibră optică RBFTC11 este o soluţie unică pe piaţă, care diferă faţă de concurenţă prin carcasa rezistentă la apă, care permite montarea dispozitivului la exterior. Intervalul de temperaturi în care funcţionează, de la -40 până la +70 grade Celsius, oferă o garanţie unei funcţionări fără probleme indiferent de condiţiile meteorologice, practic în orice colţ al lumii.

 

Una dintre cele mai noi propoziţii MikroTik este placa Gigabit Ethernet RB44Ge care oferă 4 porturi 10/100/1000T Gigabit Ethernet, datorită căreia se pot adăuga următoare porturi pentru mai multe routere din familia RB.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-59%
-76%
-22%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere