Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Echipament de reţea
+40 (31) 228 83 30

Servere, storage, backup
+40 (31) 228 83 40

Microsoft
+40 (31) 228 83 11

Securitate
+40 (31) 228 83 12

Virtualizare
+40 (31) 228 83 14

Alimentare de avarie
+40 (31) 228 83 26
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


MikroTik

Compania MikroTik (SIA Mikrotikls) este un producător echipamentului şi software de reţea cu sediul în Riga. Oferta companiei este formată din dispozitive pentru comunicaţii radio în standarde 802.11a/b/g/n, routere şi software-ul pentru deservirea reţelei. Fondată în 1995, compania a găsit repede un loc pe piaţa de soluţii pentru reţea fără fir. Cele mai cunoscute produse ale companiei sunt sistem de operare bazat pe nucleul Linux – MikroTik RouterOS şi routere din seria RouterBOARD.

 

Software-ul MikroTik RouterOS permite transformarea oricărui calculator de clasa PC într-un router cu funcţii complete. La baza posibilităţilor acestei soluţii trebuie inclusă deservirea WPA, WPA2, EAP, WEP, a punctelor virtuale de acces şi HotSpot. Sistemul are posibilitatea de filtrarea traficului p2p, deservirea VPN şi ISDN, tunelare, rutare (RIP, OSPF, BGP). Utilizând programului WinBox este posibilă administrarea de la distanţă a Microsoft Windows sau prin folosirea pachetului Wine în Linux.

 

Sistemul licenţiat este pe bază unei eşalonări, adică împreună cu creşterea nivelului licenţei cresc posibilităţile de software şi preţul acestuia. RouterOS este destinat pentru întreprinderile mici şi mijlocii care prestează servicii de transmisie a datelor şi accesul pe internet, creează o legătură ideală cu linia produselor MikroTik RouterBOARD.

 

MikroTik RouterBOARD sunt o serie de produse, care a fost creată în anul 2002. Înaltă performanţă a dispozitivelor face faţă ideal cu cele mai exigente sarcini de management şi modelarea traficului. Routerele îndeplinesc de asemenea necesităţile utilizatorilor la domiciliu, iar gama largă de dispozitive permite alegerea corespunzătoare a echipamentului pentru necesităţile concrete. Linia de produse RouterBOARD foarte bine se potriveşte pentru integrarea propriilor soluţii în exterior precum şi în interiorul clădirilor.

 

Gama de produse este completată de antene parabolice, alimentatoare, carcase, şi alte accesorii conexe cu construcţia reţelelor fără fir. MikroTik oferă de asemenea şi plăcile mini PCI precum şi PCI Express care utilizează protocoalele 802.11.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Select your location
We have prepared our store in your language and currency www.senetic.com
Check all our websites.
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-9%
-28%
-39%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere