0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!
Tipul de licenţă a fost deja selectat. Pentru a schimba tipul de licenţă trebuie şterse datele introduse în configurator.

Închide
Şterge configuratorul?DaNu
Produsul selectat face parte dintr-un alt tip de licenţă decât cea selectată.
Pentru a adăuga acest produs trebuie mai întâi şters configuratorul.

Închide
Tip de licenţe Microsoft:
Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Sună-i pe experţii noştri:
+40 (21) 555 71 00 sau trimite e-mail:
software at senetic dot ro
Microsoft Open Value Subscription
Programul Open Value Subscription este un mod de licenţiere a software-ului, care implică un drept temporar de a utiliza cele mai recente versiuni ale produselor Microsoft selectate. Acest program este destinat pentru companiile care posedă minim 5 computere. Contractul este semnat pe o perioadă de 3 ani, iar plata este efectuată în rate anuale.

Microsoft logo

Open Value Subscription este oferta licenţei în volum în sistemul de abonament îndreptată pentru companiile interesate cu folosirea software-ului Microsoft fără achiziţionarea acestuia. Achiziţionarea abonamentului permite accesul la un software complet funcţional şi actualizarea continuă pe durata contractului.

 

Cerinţa de calificare este achiziţionarea abonamentului pentru cel puţin 5 calculatoare, incluzând cel puţin un program care intră în componenţa platformei. Contractul are o durată de 3 ani. Programul Open Value Subscription permite scăderea şi împărţirea în timp a cheltuielilor pentru software, deoarece plăţile sunt efectuate în rate anuale, iar abonamentul este mai ieftin decât licenţa pe o durată nelimitată de timp.

 

Asemănător ca în cazul celorlalte programe de licenţiere în volum ale companiei Microsoft – Open precum şi Open Value – de asemenea, de OVS pot beneficia toate obiectele comerciale şi organizaţiile administraţiei guvernamentale, sectorul medical, platformele educaţionale, organizaţiile de caritate şi cele internaţionale.

 


Contractele prezente:

Tip de licenţă din punctul de vedere al caracterului obiectului pentru care vrei să achiziţionezi licenţa:

Opţiunea pentru întreaga companie:
   (min. 5)
Pentru care produse vrei să primeşti licenţă în cadrul acestui contract?Buy all 3 products and get 15% discount.
Mai departe
Comanda

  Produse selectate:
Şterge Şterge

Promoţii actuale:
-48%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 60, etaj 3, camera 10A, Axele B1/2-D, Stalpii 11-12, sector 5, Bucuresti, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere