Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Tipul de licenţă a fost deja selectat. Pentru a schimba tipul de licenţă trebuie şterse datele introduse în configurator.

Închide
Şterge configuratorul?DaNu
Produsul selectat face parte dintr-un alt tip de licenţă decât cea selectată.
Pentru a adăuga acest produs trebuie mai întâi şters configuratorul.

Închide
Tip de licenţe Microsoft:
Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Sună-i pe experţii noştri:
+40 (31) 228 83 00 sau trimite e-mail:
software at senetic dot ro
Microsoft Open Value
Programul de licenţiere Microsoft Open Value este destinat pentru companiile, care sunt interesate cu achiziţia licenţei perpetue (nedeterminată), iar plata pentru licenţă doresc să o realizeze în rate anuale sau prin plată unică. Contractul este semnat pe o perioadă de trei ani. Toate licenţele sunt accesibile împreună cu Software Assurance (L+SA).


Microsoft logo

Open Value este un program popular de licenţiere a software-lui companiei Microsoft îndreptat către companiile şi organizaţiile interesate cu achiziţionarea licenţelor pe o perioadă nedeterminată (perpetue). Contractul programului Open Value este încheiat pe o perioadă de 3 ani, plata poate fi efectuată imediat sau împărţită în rate anuale. La fiecare licenţă este inclus, de asemenea, pachetul Software Assurance (L+SA), care asigură un acces rapid la noile versiuni de software şi şcolarizări pentru angajaţi, ajutor tehnic de specialitate şi reduceri de preţ pentru software-le angajaţilor.

 

Depunerea comenzii uşurează configuratorul funcţional care permite definirea tipului de licenţă (comercială sau guvernamentală), alege între soluţiile Company Wide sau Non Company Wide şi să definească forma preferabilă de plată.

 

Licenţele cu opţiunea pentru întreaga companie (Company Wide) sunt disponibile pentru companiile cu cel puţin 5 calculatoare, interesate cu unirea software-ului pe baza a cel puţin unei singure platforme principale Microsoft. Licenţele Non Company Wide permit achiziţionarea într-un mod mai simplu a altor licenţe în orice perioadă a duratei contractului şi în orice cantitate.

 


Contractele prezente:

Tip de licenţă din punctul de vedere al caracterului obiectului pentru care vrei să achiziţionezi licenţa:

Opţiunea pentru licenţa Open Value pentru administraţia de stat este accesibilă pentru instituţiile administraţiei de stat mici şi mijloci care se califică în utilizarea ei. Este un tip de licenţă, datorită căreia unităţile publice pot achiziţiona software-ul Microsoft la un preţ special, preferabil.
Opţiunea pentru întreaga companie:

Această variantă este destinată pentru companiile, care doresc să primească licenţă pentru software-ul Microsoft într-un mod elastic, în orice cantitate, în orice moment pe întreaga durată a contractului. Condiţia pentru utilizarea acestei opţiuni este de a comanda în comanda de la început cel puţin cinci licenţe pentru oricare dintre produse (L+SA sau SA) ofertate în acest program. Următoarele comenzi se pot baza numai pe o singură licenţă. Toate licenţele sunt accesibile cu Software Assurance.

Această variantă este destinată companiilor, acre au cel puţin 5 computere şi vor să armonizeze software-ul în toate computerele sale bazându-se măcar pe unul dintre următoarele produse: Windows 7 Enterprise upgrade, Office Professional Plus, licenţe pentru acces la server şi anume Core CAL (Core Client Access License), Enterprise CAL, Windows Small Business Server CAL sau Windows Essential Business Server CAL. Toate licenţele sunt accesibile împreună cu Software Assurance.
Plata

Plata pentru licenţă este făcută o singură dată - la începutul încheierii contractului pe perioada de 3 ani.

În cazul alegerii opţiunii plăţii în rate, plata pentru licenţă este împărţită în 3 rate egale, care trebuie regulate la începutul fiecărui an pe durata contractului.
Mai departe

Dacă sunteţi familiarizat cu licenţa Microsoft Open Value şi aţi vrea să alegeţi în mod liber între produsele oferite în cadrul acestei licenţe folosiţi instrumentul nostru pentru experţi.Comanda

  Produse selectate:
Şterge Şterge

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-39%
-28%
-61%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere