Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Tipul de licenţă a fost deja selectat. Pentru a schimba tipul de licenţă trebuie şterse datele introduse în configurator.

Închide
Şterge configuratorul?DaNu
Produs găsit. Adăugare la produse selectate?

DaNu
Produsul nu a fost găsit. Închide
Produsul selectat face parte dintr-un alt tip de licenţă decât cea selectată.
Pentru a adăuga acest produs trebuie mai întâi şters configuratorul.

Închide


Licenţe comerciale  

Aplicaţii
Servere
Sisteme

Licenţe educaţionale  

Aplicaţii
Servere
Sisteme

Licenţe guvernamentale  

Aplicaţii
Servere
Sisteme


  Produse selectate:
Şterge Şterge
 Part number:
 Număr autorizare:


Open License, denumită MOLP este un tip de licenţă adresat clienților interesați de achiziţionarea unei cantităţi mai mare de software a firmei Microsoft. Licenţierea pe principiile MOLP este modalitatea cea mai simplă de a achiziţiona software-ul Microsoft de către întreprinderi mici şi mai mari, instituţii guvernamentale şi entitaţi din cadrul învăţământului, cum ar fi şcoli şi universităţi.
Află mai mult despre licenţierea Open pe paginile Microsoft >

Microsoft logo

Programul de licenţiere Open, este cea mai simplă formă a ofertei de licenţiere în volum a companiei Microsoft. Cerinţa iniţială este a achiziţiona cel puţin 5 licenţe pentru software din gama largă a ofertei producătorului, datorită acestui fapt următoarele comenzi pot fi depuse pentru orice număr de licenţe păstrând o ofertă atractivă de preţ şi proceduri de achiziţionare mult mai confortabile. În funcţie de mărimea comenzii depuse este stabilit nivelul reducerilor, garantat de către producător timp de 2 ani pe întreaga durată a contractului.

 

Licenţele în cadrul programului Open pot fi achiziţionate cu şi fără pachetul Software Assurance, care oferă o serie de beneficii suplimentare, inclusiv ajutor tehnic precum şi o ofertă de şcolarizări pentru utilizatorii software-ului.

 

De ofertă pot beneficia toate instituţiile comerciale şi alte organizaţii din sectoarele administraţiei de stat, sectorul medical, educaţie, organizaţii internaţionale şi organizaţii non-profit de caritate. Microsoft oferă programe mai vechi ale licenţei în volum – Open Value şi Open Value Subscription.

 

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-61%
-27%
-35%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere