Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Microsoft logo

Oferta software-ului Microsoft disponibil pe licenţa OEM (Original Equipment Manufacturer) include software din familia Windows, Windows Server. Licenţele OEM atribuie software-ul la un anumit echipament (prin legătura cu placa principală). Este o soluţie mai ieftină decât licenţele BOX, perfect adecvate pentru a fi folosite de către utilizatorii, care folosesc echipamentul său o perioadă lungă de timp, extinzându-l cu noi subansambluri.

 

Oferta sistemului Windows include sistemul Windows 7, Windows 8 precum Windows 8.1 în versiunea destinată pentru utilizare în casă sau în birou.

 

Microsoft este lider mondial în domeniul de software pentru gestionarea serverelor din companie. Windows Server este disponibil în versiunile 2008, 2012 şi 2012 R2 – fiecare în varianta Standard, Datacenter şi Enterprise (2008) sau Essentials (2012 şi 2012 R2).

 

Pentru toate sistemele din clasa Windows Server sunt disponibile, de asemenea, licenţele CAL, destinate pentru serverele companiilor, pentru a obţine acces la aplicaţiile instalate sau la datele stocate.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-63%
-76%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere