Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Microsoft logo

Licenţele Full Packaged Product (FPP) definite de multe ori ca BOX sau licenţe "cutie" permit instalarea software-ului fără a fi adaptat cu un anumit echipament, datorită acestui fapt poate fi mutat într-un al echipament.

 

Versiunea FPP este destinată pentru clienţii, care cumpără software în cantitate mică. Clienţii care doresc să protejeze cu ajutorul Software Assurance produsele care au fost achiziţionate în afara programele de licenţiere de volum, pot achiziţiona o astfel de protecţie în programele de licenţiere de volum în termen de 90 de zile de la achiziţionarea unei licenţe.

 

În cadrul ofertei Microsoft box sunt disponibile aplicaţii, software pentru gestionarea serverelor, precum şi sistemele de operare Windows.

 

Categoria aplicaţiei include o ofertă dezvoltată de software pentru utilizare profesională. Există posibilitatea de a achiziţiona aplicaţi la aplicaţiile individuale, de ex.. Microsoft Excel, Word, Publisher, OneNote, Outlook precum şi pentru pachete, incluzând cel mai popular pachet pentru birouri – Microsoft Office.

 

Pachetele Visual Studio creează un mediu de dezvoltare integrat, care permite crearea propriului software.

 

Sistemele din familia Windows în versiunea box sunt disponibile în versiunile cele mai recente – Windows Server 2012 precum şi Windows 8 şi Windows 8.1 – garantând utilizatorilor cele mai actuale soluţii adaptate la cele mai stricte cerinţe.

 

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-11%
-20%
-61%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere