Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Office 365 - Senetic
Tip de licenţe Microsoft:
Open LicenseOpen ValueOpen Value SubscriptionOEMFPP (BOX DVD)
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Sună-i pe experţii noştri:
+40 (31) 228 83 00 sau trimite e-mail:
software at senetic dot ro
Microsoft Volume Licensing

În oferta noastră veţi găsi trei tipuri de Licensing Group Microsoft Volume Licensing:
Microsoft Open License
pentru licenţele cu drept de proprietate taxele sunt plătite prin plată unică "în avans"

Licenţa deschisă Microsoft, şi anume licenţa OPEN (sau mai numită şi MOLP) este cel mai simplu mod de a primi licenţa perpetue (Lifetime License) pentru software-ul Microsoft, destinat pentru toţi operatorii economici, pentru companii mici precum şi pentru cele mari precum şi pentru instituţiile de învăţământ şi pentru management.

Permite achiziţionarea licenţelor în mod elastic – în orice moment pe durata contractului şi pentru orice număr de produse, care sunt necesare în acel moment companiei. Licenţa Deschisă Microsoft (MOLP - Microsoft Open License Pack) este la dispoziţia întreprinderilor, instituţiilor de învăţământ (Open Academic) precum şi pentru unităţile administraţiei publice (Open Government). Mai multe informaţii despre MOLP.
Microsoft Open License
pentru licenţele cu drept de proprietate taxele sunt plătite în rate sau plată unică

Programul de licenţiere Microsoft Open Value este destinat pentru companiile, care sunt interesate cu achiziţia licenţei perpetue (nedeterminată), iar plata pentru licenţă doresc să o realizeze în rate anuale sau sub forma plăţii unice "în avans".

Contractul se semnează pe o perioadă de 3 ani, iar toate licenţele sunt accesibile împreună cu Software Assurance (L+SA).

Programul Open Value cu opţiune pentru întreaga companie (Company Wide) presupune standardizarea software-ului utilizat pe toate PC-urile pe baza a cel puţin unuia dintre produsele platformei: Office, Windows sau CAL accesibile.
Microsoft Open License
închirierea licenţei plăţi anuale

Programul Open Value Subscription este un mod de licenţiere a software-ului, care implică un drept temporar de a utiliza cele mai recente versiuni ale produselor Microsoft selectate.
Acest program este destinat pentru companiile care posedă minim 5 computere. Contractul este semnat pe o perioadă de 3 ani, iar plata este efectuată în rate anuale.

Microsoft Open Value Subscriptiom este recomandat în special firmelor, a căror dezvoltare în următorii 3 ani este greu de prevăzut – se pot dezvolta foarte rapid şi cumpăra computere noi, precum pot reduce numărul lor (sau au proiecte doar pe o perioadă de timp ex. Call Centers) şi de aceea nu vor să investească în achiziţia licenţei perpetue.
Alegeţi Open License
Alegeţi Open Value
Alegeţi OV Subscription

 

Microsoft logo

Microsoft este cea mai mare companie producătoare de software din lume. Cunoscută ca producător al sistemelor de operare MS-DOS, Microsoft Windows precum şi o suită de programe pentru birou pentru companii şi utilizatori individuali, care este o suită de programe Microsoft Office.

 

Compania a fost fondată în anul 1975 având ca scop crearea interpretatorului limbii BASIC, dar s-a dezvoltat foarte rapid înfiinţând birouri internaţionale în diferite regiuni ale lumii. Primul succes important al companiei a fost DOS – primul sistem de operare pentru calculatoare şi microcalculatoare. În anul 1985 a apărut prima versiune a sistemului de operare Windows, iar în anul 1989 premiera sa a avut o suită de programe de birou Microsoft Office.

 

O dezvoltare continuă şi adaptarea produselor mărcii Microsoft la necesităţile anumitor utilizatori permite divizarea software-ului în 3 grupe principale de licenţie.

 

Divizarea tipurilor de licenţe se prezintă în felul următor:

- Licenţe OPEN (MOLP) – accesibile în versiunea electronică (accesibile cu ajutorul VLSC (Volume Licensing Service Center))
- Licenţe OEM – dedicate şi atribuite la un echipament fizic concret (server, laptop, calculator staţionar)
- Licenţe FPP (BOX) – versiunea standard de tip box a software-ului, aleasă de multe ori de către utilizatorii care folosesc programele în acasă.

 

Microsoft a împărţit licenţele luând în vedere intervalul de utilizare a software-ului, datorită acestui fapt distingem:

- Licenţe comerciale – pentru companii şi întreprinderi
- Licenţe educaţionale – pentru obiectele educative şi ştiinţifice
- Licenţe guvernamentale – pentru instituţiile guvernamentale precum şi pentru oficiile publice.

 

O asemenea gamă largă de posibilităţi de licenţiere a software-ului permite alegerea unei licenţe corespunzătoare pentru necesităţile individuale ale fiecărui client.

 

La aplicaţiile Microsoft cel mai des alese se numără suite de programe de birou Office precum şi sistemul de operare Windows, care posedă mai multe varietăţi pentru utilizare în casă precum şi de servere. Pachete bogate ale limbilor fac, că fiecare utilizator al calculatorului din întreaga lume va fi în stare sigur şi fără probleme să opereze cu software-ul companiei Microsoft.

 

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-34%
-52%
-35%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere