0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!


Logo Lenovo

Compania Lenovo,  în afară de staţiile de lucru oferite, notebook-uri şi monitoare, fabrică, de asemenea,  servere din linia System x şi ThinkServer. Gama largă de modele disponibile permite alegerea dispozitivului care va satisface pe deplin nevoile utilizatorilor.

Baza pentru crearea serverelor a fost o combinaţia dintre  performanţa înaltă şi costul relativ scăzut. Soluţiile inteligente sunt proiectate pentru a reduce complexitatea structurii şi pentru a îmbunătăţi activitatea. Tehnologiile inovatoare măresc eficienţa şi siguranţa. Ideale pentru infrastructura cloud şi funcţionarea cu seturi mari de date.

Serverele sunt disponibile în carcase  Rack şi Tower. Acestea sunt echipate cu soluţii tehnologice avansate care descarcă departamentul IT. Se caracterizează printr-un simplu proces de implementare şi operare intuitivă.

Printre modelele din seria System x distingem, printre altele, liniile x3100 M4, x3650 M4 HD, x3500 M5, x3650 M4 BD, x3300 M4. Categoria ThinkServers cuprinde, printre altele, produse oferite în variantele RD650, RS140, TD350 şi TS440.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-48%
-27%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere