0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!


Logo Lenovo

Soluţiile oferite de Lenovo în categoria care cuprinde opţiuni pentru servere sunt, printre altele, procesoarele, memoriile RAM, hard discurile, card-urile de reţea, RAID, benzile de date sau alte accesorii care completează platforma completă.  Produsele asigură condiţiile necesare pentru funcţionarea serverelor, cât şi pentru extinderea şi îmbunătăţirea performanţei acestora.

Modelele propuse permit extinderea infrastructurii, creşterea scalabilităţii şi modelarea adecvată, în conformitate cu aşteptările utilizatorilor şi specificii branşei în care sunt folosite. Multitudinea de ani de experienţă a Lenovo şi poziţia de pe piaţa mondială fac, ca opţiunile pentru servere oferite să îndeplinească cele mai înalte standarde.

Pentru a extinde dispozitivul, este bine să verificaţi, printre altele, numărul de sloturi libere şi să analizaţi parametri. Informații detaliate și posibilitatea modelelor specifice pot fi găsite în caietul de sarcini a dispozitivelor selectate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să contactați specialiștii noștri care vă vor explica toate problemele şi vă vor ajuta să alegeţi soluţia care este cea mai potrivită pentru Dvs.

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-64%
-1%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere