Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (21) 555 71 01
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Logo Lenovo

Soluţiile oferite de Lenovo în categoria care cuprinde opţiuni pentru servere sunt, printre altele, procesoarele, memoriile RAM, hard discurile, card-urile de reţea, RAID, benzile de date sau alte accesorii care completează platforma completă.  Produsele asigură condiţiile necesare pentru funcţionarea serverelor, cât şi pentru extinderea şi îmbunătăţirea performanţei acestora.

Modelele propuse permit extinderea infrastructurii, creşterea scalabilităţii şi modelarea adecvată, în conformitate cu aşteptările utilizatorilor şi specificii branşei în care sunt folosite. Multitudinea de ani de experienţă a Lenovo şi poziţia de pe piaţa mondială fac, ca opţiunile pentru servere oferite să îndeplinească cele mai înalte standarde.

Pentru a extinde dispozitivul, este bine să verificaţi, printre altele, numărul de sloturi libere şi să analizaţi parametri. Informații detaliate și posibilitatea modelelor specifice pot fi găsite în caietul de sarcini a dispozitivelor selectate. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să contactați specialiștii noștri care vă vor explica toate problemele şi vă vor ajuta să alegeţi soluţia care este cea mai potrivită pentru Dvs.

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-19%
-35%
-18%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim!
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere