Coşul Tău
Produsele în comenzi: 0Total: 0,00 RON
Produsele în cereri: 0Total: 0,00 RON
Încărcare...
Ai nevoie de ajutor sau sfaturi?
Departamentul nostru de vânzări vă poate ajuta cu informaţii utile:
Informații tehnice
+40 (31) 228 83 11
azure-do-zmiany

veritas-do-zmiany


Logo Lenovo

Monitoarele oferite de către Lenovo sunt ecrane moderne cu iluminare de fundal cu LED. Timp de răspuns rapid, contrast ridicat şi unghi larg de vizibilitate sunt caracteristicile la care trebuie să se atragă atenţia achiziţionând monitoarele acestui brand. Monitorul în funcţie de model sunt echipate în conectoare analogice D-Sub sau digitale Display Port, DVI-D.

 

Construcţia ergonomică a monitoarelor asigură confortul, iar suporturile cu unghi de reglare a înclinării, înălţimi precum şi rotaţiei a monitorului, permite la o adaptare perfectă pentru locul de muncă. Folosirea iluminării de fundal cu LED permite economisirea energiei, datorită acestui fapt monitoarele devin mult mai ecologice pentru mediul înconjurător. Timp de răspuns rapid a matricelor garantează o imagine cristalină, lipsa de dungi şi interferenţe în timpul schimbării rapide a peisajului precum şi claritate corectă.

 

Monitoare Lenovo sunt accesibile la dimensiuni de la 17 până la 33 de inch. O astfel de varietate mare a parametrilor permite o alegere ideală a dispozitivului potrivit necesităţilor fiecărui client. Cele mai populare modele care sunt alese din gama de produse sunt: ThinkVision LT2452p (60A6MAT2EU) şi Lenovo LT1952p (T48MNEU).

Vânzarea cu preţ redus
Dacă aveţi nevoie imediat de echipament sau aveţi un buget foarte limitat? Descoperiți ofertele speciale și reducerile de preț!
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (31) 228 83 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-61%
-14%
-34%
Adresa e-mail este validă.
Abonează-te la newsletter-ul nostru şi fi în permanenţă la curent cu promoţiile şi noutăţile noastre!
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Mulţumim! Adresa ta e-mail necesită confirmare. Verifică poşta, am trimis pe adresa %1$s o scrisoare cu link-ul necesar pentru confirmare.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere