0
Cerere de ofertă
0,00 RON
0
Cos
0,00 RON
Încărcare...
Încărcare...
Cererile şi comanda au fost actualizate!
Cererile şi comanda au fost actualizate! Cererile şi comanda au fost actualizate!


Logo Lenovo

Monitoarele oferite de către Lenovo sunt ecrane moderne cu iluminare de fundal cu LED. Timp de răspuns rapid, contrast ridicat şi unghi larg de vizibilitate sunt caracteristicile la care trebuie să se atragă atenţia achiziţionând monitoarele acestui brand. Monitorul în funcţie de model sunt echipate în conectoare analogice D-Sub sau digitale Display Port, DVI-D.

 

Construcţia ergonomică a monitoarelor asigură confortul, iar suporturile cu unghi de reglare a înclinării, înălţimi precum şi rotaţiei a monitorului, permite la o adaptare perfectă pentru locul de muncă. Folosirea iluminării de fundal cu LED permite economisirea energiei, datorită acestui fapt monitoarele devin mult mai ecologice pentru mediul înconjurător. Timp de răspuns rapid a matricelor garantează o imagine cristalină, lipsa de dungi şi interferenţe în timpul schimbării rapide a peisajului precum şi claritate corectă.

 

Monitoare Lenovo sunt accesibile la dimensiuni de la 17 până la 33 de inch. O astfel de varietate mare a parametrilor permite o alegere ideală a dispozitivului potrivit necesităţilor fiecărui client. Cele mai populare modele care sunt alese din gama de produse sunt: ThinkVision LT2452p (60A6MAT2EU) şi Lenovo LT1952p (T48MNEU).

Info Box
Aveţi întrebări?
Sunaţi sau scrieţi:

+40 (21) 555 71 00
info at senetic dot ro
Promoţii actuale:
-16%
-48%
Păstrați legătura!
Abonați-vă la newsletterul nostru și fiți la curent cu promoțiile și știrile noastre.
Făcând clic pe butonul „Abonare” sunteți de acord să primiți informații de marketing pe adresa dumneavoastră de e-mail. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi administrate de Senetic Distribution SRL, cu sediul social la Calea Rahovei nr. 266-268, corp 1, etaj 2, camera 11A, Axele A-B, Stalpii 2 ½ -3, sector 5, Bucharest, România. Aveți dreptul de a solicita acces la datele cu caracter personal și de a rectifica, șterge sau limita prelucrarea, precum și de a obiecta față de prelucrarea datelor. Puteți găsi informații detaliate despre prelucrarea datelor cu caracter personal în politica de confidențialitate.
Adresa e-mail este validă.
Această adresă E-mail este deja confirmată.
Această adresă E-mail încă nu a fost confirmată.
Vă mulțumim!
Verificați folderul Mesaje primite - veți primi un mesaj de la noi prin care vă solicităm să confirmați abonarea la newsletter.
Parteneriate
Metode de plată
Metode de trimitere